Vreme čitanja: oko 1 min.

Miju (13) silovalo 17 migranata, ona nije bila jedina koju su zlostavljali? Telefonom snimali svoja zlodela

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na mobilnim telefonima napadača pronađene su fotografije iz austrijskog hostela na kojima su prikazano nekoliko devojaka čiji je uzrast još uvek nepoznat policiji

  • 2
Silovanje, zlostavljanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Migranti, njih 17, osumnjičeni su za silovanje devojčice Mije (13) u Beču i trenutno je u toku suđenje. Na jednom od ročišta prikazane su navodne fotografije sa mesta zločina, a postoje navodi i da Mija nije bila jedino dete koje su zlostavljali.

Na mobilnim telefonima osumnjičenih za napad pronađene su fotografije iz austrijskog hostela na kojima je navodno prikazano nekoliko devojaka čiji je uzrast još uvek nepoznat policiji.

Naime, dečaci, uzrasta od 13 do 19 godina, navodno su razmenjivali fotografije iz hostela preko aplikacije Snepčet. Istražitelji su pronašli dva pametna telefona u kojima je bio video-materijal kao i fotografije zlostavljanih devojčica.

"Prilikom istraživanja pronađena su dva pametna telefona na kojima se nalazi dokazni materijal da su mladići imali odnose sa jednom a nekada i više devojčica u hostelu u Beču", rekao je fornezičar.

Pored Mijinih slika i video-snimaka zaplenjene su navodno kompromitujuće slike još najmanje dve devojke.

"Postoje video-snimci sporazumnog seksualnog odnosa sa dve devojke koje ne znam ko su. Tražili smo policiji da uđe u trag kako bismo proverili koliko imaju godina", rekla je tužiteljka Nina Busek za Bild.

Podsetimo, na jednom od ročišta, advokat jednog od osumnjičenih priložio je navodne fotografije sa porukama sa društvene mreže Instagram. Na pomenutim fotografijama Mia navodno priznaje da je dobrovoljno pristala na odnos sa mladićima i da je tužbu protiv njih podnela zbog pritiska majke.

Mijin advokat Saša Flac rekao je da su te poruke lažne.

"Sumnjamo da je jedan od počinilaca napravio lažan profil na Instagramu da bi se spasio odgovornosti", rekao je advokat.

Devojčica je osumnjičene upoznala u parku. Oni su je u isto vreme više puta zlostavljali i snimali na parkingu, stepeništu i stanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atila Bic Bozji

    21. maj 2024 | 16:27

    Ako je to istina, onda ovde nema mesta za milist!!! Strasno!!!

  • Pp

    21. maj 2024 | 17:57

    U Kuranu jasno piše da im je to dozvoljeno u pohodima protiv "nevernika", kao i mnogo toga drugog nenormalnog za sav civilizovan svet. Izmedju ostalog i pedofilija i poligamija su za islam normalna stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA