Vreme čitanja: oko 1 min.

Uznemirujući snimak izraelskih talaca u rukama Hamasa: "Drže ih zarobljene jer mogu da ostanu trudne"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su snimci veoma šokantni, a dve devojke imaju i krv na licu i odeći

  • 11
Oteti Izraelci Printskrin: Hostage and Missing Families Forum

Porodice izraelskih talaca koje drži Hamas objavile su potresan video-snimak koji prikazuje brutalnost palestinskih terorista prema devojkama koje su držali kao svoje zatočenike.

"Ovo je realnost koji oni trpe", navodi se u opisu video-snimka na kojem je prikazano pet devojka kojima Hamas preti oružjem.

Kako prenosi Jerusalem Post, na snimku je situacija koja je zabeležena 7. oktobra 2023. godine prilikom hapšenja u vojnoj bazi Nahal Oz na jugu Izraela.

Svi su snimci veoma šokantni, a dve devojke imaju i krv na licu i odeći.

"Naša braća su ubijena zbog vas, mi ćemo vas ubiti", navodno govore teroristi zarobljenim devojkama.

"To su devojke koje mogu da zatrudne", govori navodno drugi terorista a onda ih držeći na nišanu uvode u džip.

Ovaj snimak je navodno zabeležen kamrama koje su na odeći nosili teroristi tok dana dok su napadali granicu sa Gazom.


Skoro se o navodnim silovanjima zarobljenih devojaka oglasio i otac Šani Luk, koja je tragično preminula, a koji je rekao da su "mnoge mlade žene ostale u drugom stanju jer su silovane".

"Teroristi su 7. oktobra došli sa kamerama na telu i sve snimili, oni su emitovali to uživo. Da, silovali su mnogo žena, mnogo devojčica, 12 godina, 5 godina, trudnice...To je ludo. Sve je snimljeno", rekao je Nisim Luk nakon objave da je telo njegove ćerke pronađeno.

Podsetimo, Šani Luk je Hamas oteo 7. oktobra prilikom upada u Izrael, a njeno telo je pronađeno 17.maja, javlja Times of Israel.

(Telegraf.rs)

Video: Majka gledala snimak kako joj sina odvode Hamasovci: "Ne znam u kakvom je stanju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izrael jedini shvata kako pored njih može da se opstane

    23. maj 2024 | 13:19

    Ono što je prava tragedija je da u Srbiji postoje oni koji brane te muslimane koji su vekovima ubijali i proganjali Jevreje sa njihove zemlje na kojoj su više od 3500 godina, a muslimani su tu tek od 12 veka. Niko se ne pita zašto su Egipćani muslimani odbili da uzmu Palestinu i da su izgradili duplo veći zid nego Izrael i nikoga ne puštaju niti spašavaju, pa ni decu. Isti ti muslimani, Palestinci, Hamas, i islamski džihadisti su klali Srbe po Bosni i na Kosovu, a mi podržavamo njih a ne Jevreje koji nas nikad nisu ubijali niti nam otimali zemlju već smo uvek bili žrtve istih. Zaboravili samo Ćele-kule, nabijanja na kolac, teranje u islam, Žutu kuću, Kravice, Bratunac... Muslimani su ti koji su krenuli da ubijaju ne izraelske vojnike, već civile, porodice, žene i decu, a ove mučenice su dokaz njihove monstruoznosti. Tako su radili i Srbima oko Srebrenice pa kad su Srbi uzvratili, ne nad decom, ženama i starcima kao oni, već nad vojnicima, ono onda prave žrtve od sebe i viču "genocid"...Oni svoju sopstvenu decu šalju u samoubilačke misije da ubijaju Jevreje ubedjujući ih da idu u raj. Pa šta su mislili? Da će da im uzvrate cvećem...

  • Kalabalak

    23. maj 2024 | 11:05

    Isključivi krivci za sve što se dešava od 1948. godine su US, UK i Izrael. Ko proteruje Palestince još od tada? Isto kao što šiotari rade nama na Kosovu i Metohiji.

  • Ero

    23. maj 2024 | 10:20

    Kazi mi da si strani placenik,a da mi ne kazes da si strani placenik..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA