Vreme čitanja: oko 1 min.

Dramatična potera završena spasavanjem žene iz jezera: Ukrala auto, pa se slupala, a onda skočila u vodu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učinila je sve da pobegne, ali nije uspela

  • 0
Reper Pi Didi policija Foto: Tanjug/AP

Pripadnici Patrole auto-puteva Floride i policije Majami-Dejda morali su da skoče u jezero kako bi spasili i uhapsili ženu nakon što je odbila da se podigne uz pomoć užeta. Ovoj drami je prethodila druga, sa poterom, javlja NBC Miami.

Snimak sa kamere u policijskom automobilu, koji je objavila Patrola autoputeva Floride, prikazuje poteru velikom brzinom koja se završila dramatičnim spasavanjem osumnjičene iz vode, nakon što je žena pokušala da pobegne vlastima skakanjem u jezero.

Incident je započeo 9. maja kada je osumnjičena navodno ukrala automobil tokom probne vožnje.

Potera je počela kada je ukradeni automobil identifikovan na autoputu. Video prikazuje osumnjičenu kako vozi nesmotreno, dostižući brzine do 140 km/h, agresivno manevrišući kroz gust saobraćaj i koristeći zaustavnu traku da obiđe druga vozila.

Na snimku se vidi kako osumnjičena udara nekoliko vozila, na kraju udarivši u kamion dovoljno jako da onesposobi svoje vozilo.

Pripadnik patrole, koji je uspeo da ostane blizu osumnjičene tokom potere, izašao je iz svog patrolnog vozila i prišao njenom s izvučenim pištoljem. Dok su se drugi policajci približavali, osumnjičena je izašla iz vozila, te se popela na betonski zid.

Osumnjičena je zatim skočila u jezero u pokušaju da izbegne hapšenje. Odbila je da uhvati užad koja su joj bila bačena, što je dovelo do toga da je nekoliko policajaca ušlo u vodu.

Tokom spasavanja, navodno je izgrebala jednog policajca i kratko potopila drugog.

Osumnjičena je na kraju izvučena iz vode i uhapšena. Suočava se sa više optužbi, uključujući krađu vozila, dva slučaja napada na policajca, bežanje i izbegavanje policije, napuštanje mesta nesreće i opiranje hapšenju.

Jedan od vozača koji su učestvovali u sudaru zadobio je povrede i hospitalizovan je. Incident je pod daljom istragom lokalnih vlasti.

(Telegraf.rs)

Video: Kad je policija za petama, neki se pretvaraju u Tarzane: Muškarac skinut sa drveta pri hapšenju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA