Vreme čitanja: oko 1 min.

Mala Marija polugola i krvava bačena u žbunje, noćas je našli mrtvu: Sumnja se da ju je ubio ujak?

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica je nestala u petak oko 20 časova, a noćas je pronađena mrtva u žbunju u ataru sela kraj Botošana

  • 6
Ubijena devojčica iz Rumunije, Maria Silvao Foto: Privatna arhiva

Mala Marija (8), koja je noćas pronađena mrtva u žbunju u ataru sela Jajia kraj Botošana, najverovatnije je silovana i potom ubijena.

Sumnja se da je devojčica, koja je sinoć nestala oko 20 časova na putu do kuće rođaka i više se nije vratila, stradala od ruke svog ujaka.

Telo devojčica pronađeno je u žbunju u noći između petka i subote polugolo i krvavo, a navodno je ujak silovao i ubio dete. U toku je potraga za njim.

Prema navodima rumunskih medija, Marija je sinoć oko 20 časova krenula od svoje ka ujakovoj kući, ali navodno do tamo nikad nije stigla, a potom se nije ni kući vratila. Zabrinuti, roditelji su pozvali policiju.

Usledila je opsežna potraga u kojoj su učestvovali brojni pripadnici policije, vatrogasci i građani, koja je trajala do duboko u noć. Nažalost, dete je na kraju pronađeno mrtvo u žbunju.

Policija sada traga za osumnjičenim za ubistvo i silovanje deteta. Raspoređeni su u radioju od oko 40 kilometara od mesta zločina i zaustavljaju vozače kojima pokazuju njegovu fotografiju.

(Telegraf.rs)

Video: Prekopano dvorište, polomljene igračke i flašice: Tužni snimci iz dvorišta ubijene Danke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    25. maj 2024 | 11:16

    Za ovakva zlodela samo smrtna kazna ili otac da mu sudi. Napravio BiH od njega kašu,gore bi prosao nego kod belivuka

  • Znači

    25. maj 2024 | 11:47

    Deca više nisu sigurna ni pored očeva ni ujaka, stričeva, deda itd. Za njih su rodjena deca, seksualni objekti koje eto siluju i ubijaju..

  • Kele

    25. maj 2024 | 11:44

    Ne mogu da shvatim to delo od tog nazovi ljudskog bića da zbog jednog polnog čina sa detetom ubije dete, uništi živote više porodica i svoj. Gde ide ovaj svet😪😪😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA