Odrastanje uz roditelje narkomane: Dete uslikano kako zuri u očeve genitalije! (VIDEO)

Fotograf Irina Popova napravila je niz fotografija u kojim je zabeležila život devojčice sa ocem i majkom narkomanima. Uznemirujući prizori pokazuju jednosoban stan, pijane i drogirane roditelje, dok malena Anfisa luta po prljavom stanu, penjući se na otvoren prozor i igrajući se sa cigaretama, pa čak je i uslikana kako zuri u očeve genitalije koji je spavao potpuno go

  • 7

Javnost u Rusiji bila je šokirana fotografijama Irine Popove koja je u određenom periodu 2008. godine pravila slike roditelja narkomana koji žive se dvogodišnjom ćerkom u katastrofalnim uslovima.

Popova je u Sankt Peterburgu spazila pijanu devojku kako urinira na ulici pored kolica u kojima joj se nalazila ćerka i zamolila je da joj dozvoli da ih fotografiše.

Popova je u narednom periodu napravila niz fotografija u kojim je zabeležila život devojčice sa ocem i majkom. Uznemirujući prizori pokazuju jednosoban stan, pijane i drogirane roditelje, dok malena Anfisa luta po prljavom stanu, penjući se na otvoren prozor i igrajući se sa cigaretama, pa čak je i uslikana kako zuri u očeve genitalije koji je spavao potpuno go.

Javnost je nakon izložbe Popove burno reagovala i kritikovala je što nije ceo slučaj odmah prijavila odgovornim institucijama. To je pokrenulo pitanje da li i u kojoj meri fotograf treba da komunicira i utiče na objekat koji slika.

Otac Paša odgaja Anfisu sa novom devojkom koja ima sina. Zaposlio se kao električar, dok je majka Lilija, koja ih je napustila 2012. godine postala prodavačica u butiku u istom gradu.

Pogledajte Irinino izlaganje u priloženom videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA