ŠERBEDŽIJA: Mržnja me prati i u Srbiji i Hrvatskoj!

- Pismo je prepuno mržnje potkrepljene neistinama. Najbolje je da na njega ne odgovaram - rekao je poznati glumac povodom uvreda koje mu je uputio Mladen Pavković, predsednik Udruženja hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91

  • 20

Posle prave lavine komentara koju je izazvala izjava Mladena Pavkovića, predsednika Udruženja hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91, koji je u otvorenom pismu žestoko izvređao Radeta Šerbedžiju i optužio ga da je stao na stranu "srpskih okupatora", oglasio se i slavni glumac koji navodi da je ovo pismo prepuno mržnje potkrepljene neistinama.  

- Stvarno ne znam šta da činim s tim pismom. Ono je prepuno mržnje potkrepljene neistinama. Nažalost, mene su takva pisma pratila i još me prate i u hrvatskoj i u srpskoj štampi. Najbolje je da na njih ne odgovaram - kratko je poručio Šerbedžija.

Da podsetimo, Mladen Pavković u svom pismu nije birao reči kojima će napasti poznatog glumca.

- Šteta što si početkom devedesetih izabrao pogrešnu stranu. Ne soli nam pamet, idi u Beograd pa tamo pričaj o njihovim političkim strankama s "nacionalnim predznakom". Videćeš kako ćeš proći. Letećeš ne do Briona već do Amerike. A Hrvati, Hrvati, kako vidiš, ćute i trpe tvoje bezobrazluke. Ne bi nas začudilo da i tebe, kao Tomića, jednog dana neko "zalije" – fekalijama. Srami se, ako srama imaš! - napisao je, između ostalog, Mladen Pavković u svom ostrašćenom pismu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada Dimic

    25. mart 2014 | 13:49

    Ne daj se Rade, i jedni i drugi mogu samo da ti pljunu pod prozor!

  • Ja

    25. mart 2014 | 13:21

    Normalko kad si bio sa andjelinom dok je snimala film o nama.

  • Brat Djura

    25. mart 2014 | 13:35

    To je zato sto si ljigavac. Pa onda Jugosloven.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA