SKANDAL: Ovo su klinci (15) koje su naterali da čiste crkotine u Smederevskoj Palanci! (FOTO)

Opremljeni samo lopatama i kabanicama, školarci su se odazvali opštinskoj "mobilizaciji" u čišćenju crkotina sa poplavljenog područja. Međutim, ne gledaju svi na ovaj potez opštinske vlasti blagonaklono

  • 94

Pojedini opštinari iz Smederevske Palanke poslali su grupu 15-godišnjaka da čiste crkotine iz poplavljenog područja.

Opremljeni samo lopatama i kabanicama školarci su se odazvali opštinskoj "mobilizaciji", međutim, ne gledaju svi na ovaj potez opštine blagonaklono.

Prema rečima nekolicine ogorčenih čitalaca koji su se javili u redakciju Telegrafa, ovaj oblik "nasilne društvene angažovanosti" nikako im se nije dopao.

- Nemojte ostati nemi na činjenicu da su opštinari poslali decu od 15 godina da čiste crkotine, pa čak iako je u pitanju poplavljeno područje - rekao je za Telegraf Aleksandar N. dodajući:

- Pogledajte samo s kojom opremom su ih poslali na teren... Lopate su ta "najmodernija" oprema, a vi ako imate srca ne dozvolite da bahatost prođe nekažnjeno - poručio je Aleksandar, dodajući da nije usamljen u ovom apelu.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paracin

    21. maj 2014 | 11:23

    Kakav bre skandal??? BRAVO MOMCI........

  • Justicia

    21. maj 2014 | 11:23

    Drugo su lesevi,a drugo crkotine! Moraju se sto pre skloniti sa ulica zbog toplote inace ce isti ti klinci da ispastaju! Ako deca u Africi mogu da struzu sa kostiju mogu i nasi klinci da tovare iste. Bolje i ti nego da ih lazete i terate da ostanu kuci!

  • Ciciban

    21. maj 2014 | 12:13

    Pre 100 godina takvi "dečaci" su branili ovu zemlju...Današnja omladina je mnogo mlitava i razmažena,svaka čast za ove momke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA