PUTIN ZAPRETIO OBAMI I ZAPADU: Niko neće poraziti Rusiju, naša vojska je snažna!

- Niko neće uspeti da vojno porazi Rusiju. Naša armija je savremena, sposobna, ljubazna i strašna - rekao je predsednik Rusije

  • 20

Niko neće uspeti da vojno porazi Rusiju. Naša armija je savremena, sposobna, ljubazna i strašna, poručio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Praćen gromkim aplauzom poslanika federalne skupštine, Putin je u redovnom godišnjem obraćanju naciji rekao i da „za zaštitu naše slobode imamo dovoljno i snage i volje i hrabrosti“.

Predsednik Rusije rekao je da Moskva neće ulaziti u skupu trku u naoružanju, ali da će „garantovano osigurati odbrambenu sposobnost države u novim uslovima“.

- Postoje i nestandardna rešenja - rekao je Putin u govoru u kojem je branio agresivnu spoljnu politiku kao uslov za opstanak zemlje, i aneksiju Krima kao „ruske duhovne zemlje“.

On je, ipak, najavio da Moskva neće prekidati odnose sa Zapadom uprkos sukobu oko Ukrajine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    5. decembar 2014 | 08:58

    Bog Te blagoslovio! Živela Rusija!

  • DD

    5. decembar 2014 | 10:08

    ŽIVELA RUSIJA

  • Cicha

    5. decembar 2014 | 21:06

    Dopuna:Svi otoci kvrnera se snabdevaju kvalitetnom pitkom vodom iz tog jezera..u pripremi gradj,radova na kras neophodna su obimna miniranja.Jadran je tu plitak,dovoljna je jedna pogresna bushotina i rastresheno dno,pa da izgubite to jezero,mislish da ce neko zatvarati takvu bushotinu,koja ne zagadjuje.Pitaj speleologe,dovoljno ti je informacija za tvoj uzrast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA