NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Silovao ćerku, pa ženu zaklao nožem!

Porodična tragedija se dogodila se oko 11.30 časova, a ono što je još jezivije u ovoj priči je da je osumnjičeni za ovo brutalno ubistvo pre godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od 4 i po godine, zbog obljube maloletne ćerke

  • 82

U mestu Čoka jutros dogodio se stravičan zločin! Gabor L. (45) jutros je zaklao nožem svoju suprugu Andreju L.(40) u njihovoj porodičnoj kući.

Porodična tragedija se dogodila se u oko 11.30 časova, a ono što je još jezivije u ovoj priči je da je osumnjičeni za ovo brutalno ubistvo pre godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od 4,5 godine - zbog obljube maloletne ćerke!

Dok je on bio u zatvoru, razočarana žena, zbog onog što je uradio njihovoj ćerkici, prodala je sav njihov kapital. Od kada je izašao samo su se svađali, a u subotu je tako pretukao da je zadobila teške telesne povrede.

Međutim, nakon saslušanja u policiji, nije zadržan, već je pušten na slobodu, pa je jutros na zverski način usmrtio nesrećnu ženu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    10. decembar 2014 | 13:15

    Kakav degenerik! Nemam komentar! Da su ga panduri zadrzali i pravusudje pokrenuo postupak ta zena bi bila ziva a to dete ne bi bilo silovano!! A ja sto sam jednom prebio kretena kao ovog zato sto je pijan napao moju zenu ispred mojih ociju u prolazu, ja ne mogu da se otresem plavih koverata i sudova!

  • Ooo

    10. decembar 2014 | 13:13

    Posle nanosenja teskih telesnih povreda rodjenoj zeni pusten iz policije!tacno zamisljam one zadrligle prasice sa stomacima...o ko nas cuva...pa koga vi hapsite uopste!?

  • goran

    10. decembar 2014 | 13:14

    Zasto ste zivotinju pustili!!!!??? Mnogo imamo pametne ljude na pravim mestima, koji razmisljaju kao malo pile!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA