TITOV UNUK NA TREŽNJENJU U POLICIJI: Josip Broz maltretirao ženu i goste na rođendanu, oduzeto mu i oružje?

Titov unuk, priveden je i zadržan na trežnjenju u policiji jer je, navodno pijan maltretirao suprugu i goste na rođendanu svoje pastorke

  • 19

Josip Joška Broz (67), Titov unuk, priveden je i zadržan na trežnjenju u policiji jer je, navodno pijan maltretirao suprugu i goste na rođendanu svoje pastorke!

Kako „Alo!“ prenosi, drama zbog koje je morala da interveniše i policija odigrala se u nedelju uveče, a prema natpisima ovog lista Joška se napio i počeo da vređa sve oko sebe, a sutuacija se otrgla kontroli oko ponoći.

- Niko nije mislio da će se veče tako odvijati. Joška je sa svakim gutljajem alkohola postajao sve neprijatniji. Kada se stvar potpuno otrgla kontroli, odlučeno je da se pozove i policija. Kada se pojavila patrola, Broz je počeo drsko da se obraća i policajcima - navodi izvor iz istrage.

On dodaje da je zbog osionog ponašanja i bojazni da bi mogao da nastavi sa maltretiranjem ljudi odlučeno da se Joška privede u stanicu policije i zadrži na trežnjenju. Policajcima je privuklo pažnju silno oružje koje Joška ima u svom posedu, pa mu je iz predostrožnosti privremeno oduzeto.

Iako je protiv Broza podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira, o slučaju je obavešten i nadležni tužilac, koji je, kako tvrdi ovaj dnevni list odlučio da se Brozu zbog problematičnog ponašanja oduzme veća količina oružja za koje poseduje dozvolu. Nakon što se otreznio u pritvoru, Josip Broz se samo držao za glavu i nije mogao da poveruje šta mu se dogodilo.

Titov unuk nije bio voljan za razgovor o ovom incidentu i samo je rekao: "Ne dajem izjave" i prekinuo vezu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA