PRIKRIVALI DŽIP: Isekli auto kojim je pregažena Novosađanka, trojica uhapšena!

N. K. (1982), D. V. (1973) i P. R. (1975) iz Sremske Mitrovice, osumnjičeni su da su isekli u delove "džip čiroki" kojim je Šarac udario devojku

  • 10

Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe, zbog sumnje da su pomogle Goranu Šarcu. On se sumniči da je udario Novosađanku Mariju Milišić (28) na Somborskom bulevaru, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

N. K. (1982), D. V. (1973) i P. R. (1975) iz Sremske Mitrovice, osumnjičeni su da su isekli u delove "džip čiroki" kojim je Šarac udario devojku, kako piše Blic. Sumnja se da su isečene delove vozila prodali topionici kako bi prikrili tragove krivičnog dela.

Uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, sva trojica biće dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Marija Milišić (28) iz Novog Sada izgubila je život u saobraćajnoj nesreći kada je, dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje.

Hrvatski MUP još ranije za Šarcem je raspisao poternicu zbog razbojništva koje je počinio u susednoj državi.

U poternici MUP Hrvatske koju je izdao Županijski sud u Rijeci napisano je da se radi o naoružanoj osobi, koja je izrazito opasna i sklona pružanju otpora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    16. decembar 2014 | 19:14

    Hocemo imena,prezimena i slike!

  • Damjan

    16. decembar 2014 | 20:25

    Suditi im isto kao za pokusaj ubistva pa da vidimo ko ce sledeci da se odluci da pomaze kriminalcima.

  • zloca

    16. decembar 2014 | 19:35

    Svima po pet banke pa neka razmisljaju u cuzi sta im je to trebalo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA