MAJKA NASTRADALE STARLETE: Znala sam da je moje dete mrtvo!

Majka nastradale devojke Jelka Pantić, koja je juče tokom celog dana skrhano primala saučešće povodom Slađanine smrti, kratko je izjavila da je predosećala da je to njena ćerka

  • 10

Devojka koja je preksinoć pronađena mrtva u slupanom "golfu" na putu Sremska Rača-Kuzmin jeste bosanska starleta Slađana Guduraš (27), potvrdila je DNK analiza urađena na novosadskom Institutu za sudsku medicinu, pišu Naše novine.

Majka nastradale devojke Jelka Pantić, koja je juče tokom celog dana skrhano primala saučešće povodom Slađanine smrti, kratko je izjavila da je predosećala da je to njena ćerka.

- To je to. Kraj. Znala sam da je to ona. Valjda je to neko šesto čulo. Samo čekam da mi neko javi da je ta devojka što su je našli moje dete, pa da mogu da odem po nju i da je sahranim - kazala je Jelka Pantić.

Nestanak Slađane Guduraš prijavio je njen najbliži prijatelj Zoran Makivić, koji je alarmirao bosansku policiju kada mu je postalo sumnjivo da su oba Slađanina telefona stalno nedostupna. Kaže da je ogorčen na rad policije sa obe strane Drine.

Kidnapovana bosanska starleta? (FOTO) (VIDEO)

- Ne mogu da verujem da šest dana nisu uspeli da je pronađu i lociraju, što je lako moglo da se učini proverom signala sa njenog mobilnog telefona. Zamislite, ona je šest dana mrtva ležala u tom kanalu i slupanom automobilu. Nisu je tražili, a to je ljudsko biće, nečije dete... Povređen sam kao čovek. Niko, ali baš niko iz policije ili zvaničnih državnih institucija nije se udostojio da nas obavesti o pronalasku tela i automobila, a o tome bruje svi mediji. Njenu majku nisu obavestili - tužnim glasom priča Makivić.

Podsećamo, ona je od 10. decembra bila nedostupna na svim telefonima od kada se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag.

STARLETA PRONAĐENA MRTVA: Telo pevačice završilo u slupanom "golfu" u kanalu!

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samiramida

    18. decembar 2014 | 01:37

    Bez obzira cime se bavila, velika je tragedija. Mlada devojka. Steta.

  • ime

    18. decembar 2014 | 08:10

    Sa duznim poshtovanjem. Zalosno je da bilo ko pogine na bilo koji nachin. Shta u moju glupu glavu ne ulazi je ono shto se u Srbiji deshava. Veliki broj devojaka ima vishe trlefona i ogroman broj stavlja slike polugolog tela na faceboock . Da li je to nachin savremene pijace gde se prodaje ljubav ili je besomuchno trazenje sex partnera.

  • Milovići

    18. decembar 2014 | 07:27

    Hoće li mi neko objasniti prevesti ili sta vec,šta je to starleta koje je to zanimanje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA