NOVI HOROR MEĐU OSNOVCIMA: Abortiralo svih 7 devojčica koje su zatrudele na izletu!

Sedam učenica 7. i 8. razreda jedne osnovne škole u malom mestu u Republici Srpskoj, koje su zatrudnele tokom petodnevne ekskurzije u Sarajevu, abortirale su nakon povratka kući, ginekolog tvrdi da su se oporavile od šoka

  • 33

Šokantnu vest da su devojčice od 13 i 14 godina ostale u drugom stanju tokom školskog izleta saopštio je ginekolog Nenad Babić koji je i koordinator za zdravstvo u Vladi Republike Srpske u Banjaluci.Sa čuđenjem je o tom slučaju pisala i svetska štampa.

Na ekskurziji osnovaca zatrudnelo 7 učenica!

Ginekolog Babić je rekao da su sve devojčice abortirale, dobro se oporavile i vratile školskim obvezama.

- Abortus je bio nužan da se zaštiti zdravlje devojčica. Od prekida trudnoće i šoka devojčice su se dobro oporavile - rekao je Babić za nemački Bild, a prenosi hrvatska štampa.

Maloletnička trudnoća je pošast koja hara celom BiH, a poslednjih godina je u porastu. U Sarajevu je prošle godine zatrudnela 31 maloletnica, dok je u najnovijem slučaju za samo pet dana njih sedam ostalo u drugom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cimanje

    24. decembar 2014 | 11:11

    Čuj oporavile se od šoka.... A nisu bile u šoku dok je bilo rke-koke!?

  • David

    24. decembar 2014 | 11:39

    hahahah otislo ih 7 na ekskurziju,vratilo ih se 14

  • Љиљана

    24. decembar 2014 | 12:47

    Како и с'ким? Имају ли те девојчице родитеље и домаће васпитање? Па ваљда мајке треба да објасне девојчицама неке основне ствари, или смо стварно толико назадни?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA