POTRESNA OPROŠTAJNA PORUKA DEČAKA TRANSSEKSUALCA: Ubio se pošto mu je majka rekla da "Bog ne pravi greške"

Tinejdžer iz Amerike izvršio je samoubistvo pošto njegova majka nije mogla da prihvati činjenicu da je on transrodna osoba, odnosno devojčica zarobljena u telu dečaka

  • 14

Američka policija ispituje oproštajnu poruku transrodnog tinejdžera Džošue Alkorna (17) koji je izvršio samoubistvo jer njegova majka nije želela da prihvati činjenicu da se on oseća kao devojčica zarobljena u telu muškarca.

Džošua, odnosno Lila Alkorn, ostavio je potresnu poruku na Tumblr-u. Poruku je na toj društvenoj mreži podesio da izađe kada on, odnosno ona izvrši samoubistvo.

Džošua je potom izašao na put u predgrađu Sinsinatija gde ga je zgazio kamion.

U podužoj oproštajnoj poruci on je naveo ljudima da ako je budu čitali to znači da je on izvršio samoubistvo. Džošua je napomenuo onima koji je budu čitali da ne budu tužni jer je tako najbolje, kao i da život koji bi on imao nije vredan življenja pošto je transrodna osoba.

On je napisao i da se od četvrte godine osećao kao devojčica zarobljena u telu dečaka, a da je tek sa 14 shvatio da je transrodna osoba. Kada je to rekao svojoj majci ona je reagovala negativno i "rekla mu je da Bog ne pravi greške, da je to samo faza i da on nikada neće biti devojčica".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ritza

    31. decembar 2014 | 15:06

    E BUDALO TA MAJKA TI JE SIGURNO NAKAZA OD ZENE I NIJE MOGLA DA PODNESE TEBE KAD BI PROMENILA POL .STO SI TREBALA DA URADIS . PA DA ONA SKACE POD VOZ.

  • Love

    31. decembar 2014 | 16:36

    Koliko površnih ljudi. Prvo se edukujte pa onda "pametujte" sram vas bilo. Nažalost još jedan mlad život je izgubljen zbog takvih kao što ste vi. Osuđujete a nemate pojma. Dičite se svojim bogovima, vjerom a drugima želite zlo samo zbog toga što NE ZNATE i ne želite da saznate.

  • jane

    31. decembar 2014 | 23:37

    Strasno je kako o ovoj temi nista ne znate! Zbog vas takvih,ignorantnih I religijom zaslijepljenih, ode toliko mladih zivota. Kako bi ikome od vas bilo, da gleda svoje dijete u sanduku!!! Dijete se takvo rodilo! Ono nije izabralo! Trebalo je pomoci I ljubavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA