STRAŠNA TRAGEDIJA: Izrešetan sveštenik dok je pomagao taksisti, ubice ga bacile u jarak! (FOTO)

Sveštenik Miroslav Čvorović (39) je prema rečima poznanika bio veliki humanitarac, uvek spreman da pomogne nepoznatima u nevolji

  • 29

Miroslav Čvorović (39) čije je beživotno telo pronađeno u Glogonjskom ritu, 150 metara od mesta gde je pronađen leš taksiste Ćire Treneskog (41) bio je sveštenik u protestantsko-evanđeoskoj crkvi "Crkva Božja" saznaje Telegraf.rs.

Nesrećni čovek je živeo u blizini mesta gde se dogodio jezivi zločin, a pretpostavlja se da je prolazivši primetio da se automobil "alfa romeo 156" koji je pripadao ubijenom taksisti zaglavio u blatu.

Ne sluteći da su u pitanju ubice prišao je i ponudio im pomoć. Tom prilikom je verovatno primetio oružje i tragove krvi po kolima, pa su ubice rešile da ga uklone, kako ne bi ostavljali svedoke iza svog nedela.

MONSTRUOZAN ZLOČIN: Ubijen taksista u Beogradu!

Prema rečima njegovih najbližih prijatelja, Miroslav je od skoro bio sveštenik nakon dugogodišnjeg đakonovanja. Ovaj otac dvoje dece, uvek je bio spreman da pomogne ljudima u nevolji, a o tome koliko se puta našao onima kojima je najpotrebnije nadaleko se pričalo.

Foto: Facebook / Miroslav Cvorovic Foto: Facebook / Miroslav Cvorovic

- Svi ga pamte kao nesebičnog i nasmejanog... Svake nedelje je putovao u Belu crkvu na službu i ništa mu nije bilo teško - priča za Telegraf jedan od najbližih Miroslavljevih prijatelja podsećajući da je pre tri godine učestvovao i u organizaciji dolaska Nika Vujičića u Srbiju.

EKSKLUZIVNO: Ovo je mesto gde je ubijen taksista u Beogradu! (FOTO)

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA