RASKOMADAĆU VAS MOTORNOM TESTEROM: Uhapšen opasan manijak iz Svrljiga!

Jel znaš ti ko sam ja? Bio sam u novinama, bio sam u zatvoru. Ići ću u zatvor deset godina, ali ću se vratiti jer ja ubijam kurve - pretio je I. M.

  • 10

I. M. (26) iz Svrljiga je uhapšen jer je dvema prodavačicama pretio ubistvom i hvalio se da planira da još nekoliko ljudi raskomada motornom testerom.

Policija je njegove pretnje shvatila veoma ozbiljno, između ostalog jer je maja prošle godine prilikom pokušaja silovanja brutalno pretukao svoju sugradjanku D. R. (49). Kako saznajemo, I.M. zvani „Beli“ ušao je juče oko 8.30 sati u jednu radnju u Svrljigu i počeo da maltretira prodavačicu.

- Jel znaš ti ko sam ja? Bio sam u novinama, bio sam u zatvoru. Ići ću u zatvor deset godina, ali ću se vratiti jer ja ubijam kurve! - rekao je manijak. 

Prestravljena žena pozvala je muža u pomoć, ali napadač je pobegao. Posle dva sata se vratio noseći palačinku i zahtevao od radnice da je pojede. Ona je to učinila da bi ga smirila – kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

POBESNEO: Testerom krenuo na maćehu, isekao ogradu i vrata

Medjutim, manijak se nije time zadovoljio već je nasrrnuo na još jednu ženu. Oko 14 časova ušao je u drugu prodavnicu i  vikao:

- Sve ću da vas ubijem, zato sam i izašao iz zatvora, ima neke ljude da isečem motornom testerom – saznajemo u istrazi.

Protiv I. M. je u toku sudski postupak zbog pokušaja silovanja D. R. Manijak je nesrećnu ženu, koja se vraćala s posla, presreo i pokušao da napastvuje. Kako se žena branila, pretukao je slomivši joj nos zbog čega je operisana na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

I. M. je psihijatrijski bolesnik, pa se očekuje reakcija Zavoda za mentalno zdravlje, kako bi bio hospitalizovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pozvala

    13. mart 2015 | 15:23

    Muža a on pobegao,žešće faca!

  • Dr

    13. mart 2015 | 14:55

    Sve te mentalne bolesnike treba streljati!!!

  • Sergej

    13. mart 2015 | 17:50

    Prosle godine pokusao da siluje i brutalno pretuko zenu, a sad na slobodi. Pa izem ti srpski sud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA