VELIKI SKANDAL NA TUCIJADI: Zamalo tuča na crkvenoj porti zbog SUMNJIVOG JAJETA! (VIDEO)

Tokom takmičenja u tucanju jajima u valjevskom selu Oglađenovac došlo je do svađe među učesnicima, a neki su zvali i policiju

  • 17

Na tradicionalnoj tucijadi u valjevskom selu Oglađenovac zamalo da dođe do tuče među takmičarima u porti oglađenovačke crkve.

Pometnju je uneo jedan stariji meštanin tog sela, pošto su ostali finalisti posumnjali da na tucijadu nije došao sa kokošijim jajetom.

Neki od njih su zatražili i da policija interveniše, a brojni posetioci su bili šokirani svađom koja je izbila među takmičarima.

Finale u takmičenju za najtvrđe jaje nije proteklo nimalo glatko, a pobedu je odneo Dragomir Tošić iz Šapca.

Foto Printskrin Foto Printskrin

Pre proglašenja pobednika usledila je žučna rasprava među finanistima, a čak je traženo da se takmičenje prekine, kao i da žiri utvrdi da li jaje takmičara iz Oglađenovca kokošije!

Posle višeminutne burne rasprave i finala zatraženo je da pobedničko jaje bude razbijeno, što je i po pravilima. Međutim stariji učesnik iz Oglađenovca je pokušao da sporno jaje zameni drugim, ali je otkriven i diskvalifikovan, tako da je prva nagrada otišla u Šabac.

Foto Printskrin Foto Printskrin

U nadmetanju za najtvrđe jaje nadmetalo se 200 takmičara. Ceo događaj su zabeleželile kamere regionalne „Vujić televizije“.

(Telegraf.rs/ Izvor: S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-(

    17. april 2015 | 15:14

    Tesko bogu snama, kakvi smo.

  • sonja

    17. april 2015 | 17:13

    tucijada,slaninijada,rakijada... to su glavni kulturni dogadjaji u nasoj zemlji. dok London zaradjuje tri milijarda funti od pozorisnog turizma mi se ubismo rakijom.nekada smo zaostajali za progresivnim i kulturnim svetom desetak godina medjutim sada je to visedecenijska razlika.

  • Hez

    17. april 2015 | 15:17

    Srbijoooo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA