NAJBOLESNIJA ODLUKA DŽIHADISTA: Mladencima poklanjaju ODRUBLJENU ŽENSKU GLAVU!

Lider terorističke organizacije, Al-Bagdadi, navodno je udovoljio njenom zahtevu, ali je insistirao na tome da može da oduzme život samo ženskoj osobi, jer su u Islamskoj državi muškarci i žene strogo razdvojeni

  • 1

Vođa Islamske države Abu Bakr al-Bagdadi odobrio je jednoj ženi koja je verski sudija da odseče glavu drugoj ženi. Ona, koja je sudija za šerijatsko pravo, a u borbi je izgubila muža, morala je, prema zakonu Islamske države, da se uda za drugog.

LOŠE UTIČE NA MUSLIMANE I PLAŠI DECU? Vođa Islamske države zabranio brutalni snimak dečaka dželata

Ona je, kao svadbeni poklon, zatražila da ubije jednog nevernika, piše "Dejli Mejl".

Lider terorističke organizacije, Al-Bagdadi, navodno je udovoljio njenom zahtevu, ali je insistirao na tome da može da oduzme život samo ženskoj osobi, jer su u Islamskoj državi muškarci i žene strogo razdvojeni.

Žena koja je dala intervju Dejli Mejlu, čije ime je zbog bezbednosnih razloga promenjeno u Lena, rekla je da je radila za više žena sudija za šerijatsko pravo u sudu Islamske države u gradu Majadin u Siriji, pre nego što je pobegla pred zverstvima ekstremističke organizacije. Upravo poslednja sudija za koju je radila odabrana je da joj bude odsečena glava.

Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson Foto: Foter/Flickr/dayblakelydonaldson

- Žena sudija Tunišanka Roa Um Kotaba al Tunisi tražila je od vođe da odseče glavu neverniku kao svadbeni poklon. U to vreme sudija za koju sam ja radila, Um Abdulah, bila je optužena da je špijunirala za tajnu službu Saudijske Arabije - rekla je Lena, koja je uspela da pobegne esktremistima.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA