UBIĆU TE I SAHRANITI ISPOD SVOG KREVETA: Jeziva ispovest maloletnice koju je mladić kidnapovao!

- Mučenje je trajalo nekoliko sati i ko zna kako bi se završilo da neko ipak nije zvao policiju, koja je došla na njegova vrata - kaže M. S.

  • 10

M. S. (17) preživela je pakao kad ju je mladić I. A. (23) s kojim se zabavljala, kidnapovao, zatvorio u svoju kuću i tukao. Nju je spasla policija kojoj je neko iz komšiluka prijavio nasilje.

JEZIV ZLOČIN POTRESA SRBIJU: Namamio devojčicu preko Fejsbuka, pa je SILOVAO u automobilu!

Momak ju je često tukao.

- Znao je i ranije da me udara, ali bi se uvek izvinjavao i ja bih mu oprostila jer sam ga volela. Ponekad kao da nije bio svoj, bio je čudan, ali, s druge strane, bilo je dana kad je bio pažljiv i pun ljubavi. Svaki put bi obećao da više neće dići ruku na mene - priča M. S.

Poslednji put doživela je strahotu 15. jula kada ju je mladić na silu odveo u svoju kuću, zaključao vrata i izudarao.

Foto: Profimedia/ČIF Foto: Profimedia/ČIF

- Umislio je da ga varam i terao me da mu priznam, bio je ubeđen da mu smeštam nešto, ni sama ne znam šta. Udarao me je pesnicama po glavi, bacao na pod i vikao: "Priznaj!" Od udarca sam pala, ali to njemu nije bilo dovoljno, pa me je šutirao gde je stigao - kaže devojka.

Molila ga je da prestane, ali on nije hteo.

- Plakala sam i preklinjala da prestane, ali to nije dopiralo do njega. Rekao mi je: "Suze ti neće pomoći!" Pretio mi je da će me ubiti i da živa iz njegove kuće neću izaći.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Najgore od svega jesteto što je njeno zapomaganje i njegovu viku čuo verovatno ceo komšiluk, ali niko nije reagovao, jer ga se svi plaše.

- Mučenje je trajalo nekoliko sati i ko zna kako bi se završilo da neko ipak nije zvao policiju, koja je došla na njegova vrata. Izašao je napolje i nešto pričao sa njima. Sakrila sam se iza vrata jer sam bila skoro gola i krvava. Pošto je razgovarao sa policijom, vratio se u kuću i držao vrata da oni ne uđu, ali policajci su bili jači i ušli su - završava svoju priču za beogradske medije M. S.

Prema njenim rečima I. A. je pokušao da pobegne, ali nije uspeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    5. avgust 2015 | 11:27

    Devojko,spasi se na vreme.Zapitaj se da li ce te sledeci put neko cuti?! Zelim ti srecu od srca i svako dobro.

  • Dr-a-GAN

    5. avgust 2015 | 15:41

    Ali " ja sam ga volela ". Nikada nisam podigao ruku na devoju ni zenu. I ne mogu da svatim te mlakonje koji tuku slabije ali ni devojke koje trpe. Nema tu dalje jedan samar je previse.

  • Mila2

    5. avgust 2015 | 18:34

    Zalosno je sto te devojcice vole takve psihopate, valjda misle da ih oni vise vole zato sto ih tuku, tako im pokazuju ljubav... To je ona fora: "Stalo mu je pa se tako ponasa, da mu je svejedno ne bi on tako"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA