MOJA NAJBOLJA DRUGARICA SE UDALA ZA VOJNIKA KOJI ME JE SILOVAO! Šokantna ispovest zlostavljane devojke!

- Bila mi je najbolja drugarica. Nisam mogla da budem deveruša na venčanju kada znam šta mi je uradio. Žao mi je jer mi moja najbolja drugarica nije verovala da me je njen momak silovao - navela je nesrećna Britanka

  • 1

Devojku iz Velike Britanije silovao je vojnik koji se potom oženio njenon najboljom drugaricom. Devojka, čije ime nije objavljeno, izjavila je da se plaši da i dalje živi u Britaniji.

U ŠOKU: Mislio je da ima seks sa ženom, a onda je shvatio da je spavao s TRANSVESTITOM!

Vojnik Danijel Hauard (29) seksualno je zlostavljao devojku u svojoj kući u Darlingtonu i to dok se u drugoj sobi nalazila njegova buduća supruga.

Hauard je izašao iz sobe u kojoj je spavao sa svojom tadašnjom devojkom, pa ušao u susednu prostoriju gde je napastvovao nesrećnu devojku.

- Bila mi je najbolja drugarica. Nisam mogla da budem deveruša na venčanju kada znam šta mi je uradio. Žao mi je jer mi moja najbolja drugarica nije verovala da me je njen momak silovao - navela je nesrećna devojka.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Ona je nakon toga otišla u bolnicu gde su lekari konstatovali da je napastvovana. Takođe, DNK analizom potvrđeno je da ju je vojnik Hauard silovao.

Vojnik je tri nedelje nakon svadbe osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od sedam godina.

Njoj se nakon seksualnog zlostavljanja dogodila još jedna tragedija. Njen tadašnji momak je izvršio samoubistvo pošto je smatrao da je odgovoran jer nije sprečio da ona bude silovana.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs/ Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    17. septembar 2015 | 14:26

    O, Boze! Zao mi je momka, nije trebao sebi da oduzima zivot! Nije kriv! A siledziji je kazna mala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA