KINA POTVRDILA: Uključuje se u rat sa Islamskom državom

Uz ID s jedne strane i zapadnu koaliciju predvođenu Sjedinjenim Američkim Državama s druge strane, sada se na sirijskom bojištu stvara nova, velika “istočna koalicija”, koja obuhvata Rusiju, Kinu, Siriju, Irak i Iran, što bi moglo da poremeti snage i odnose

  • 18

Sa još jednom kineskom raketnom topovnjačom koja mu se nalazi u pratnji, nosač aviona predstavlja jezgro kineske borbene ekspedicije koja bi sledećih dana trebalo da počne s borbenim delovanjima protiv Islamske države.

ISLAMSKA DRŽAVA PLANIRA NUKLEARNI CUNAMI: Ovaj novinar upozorava na religijski holokaust, izginuće milioni ljudi!

Uz ID s jedne strane i zapadnu koaliciju predvođenu Sjedinjenim Američkim Državama s druge strane, sada se na sirijskom bojištu stvara nova, velika “istočna koalicija”, koja obuhvata Rusiju, Kinu, Siriju, Irak i Iran, što bi moglo da poremeti snage i odnose.

Izvesno je da se Kina sprema za dugotrajan boravak u Siriji, jer Peking planira i razmeštanje borbenih helikoptera Z-18 i kontingenta od najmanje 1000 kineskih marinaca koji će se, zajedno s ruskim i iranskim vojnicima, boriti u kopnenim operacijama protiv ID u Siriji.

PRED OVIM PROROČANSTVOM DŽIHADISTI DRHTE: "Antihrist će se pojaviti na zemlji između Sirije i Iraka"!

Kako navode strani mediji, luka Tartus nije slučajno izabrana za bazu kineskom nosaču aviona – u ovom gradu u južnoj Siriji još od sedamdesetih godina nalazi se ruska pomorska baza sa svom potrebnom infrastrukturom za snabdevanje velikih vojnih sistema kakav je nosač aviona.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    28. septembar 2015 | 17:53

    Ajoj, ala ce sada tamo biti svega i svacega i mislim da ce tamo islamska drzava biti pecena na raznju!!!!!!!!i voleo bih da se to dogodi

  • SRBIN

    29. septembar 2015 | 09:03

    O majko mila,,tim ISIS bitangama ni za sta na svetu ne bih bio u kozi..Nemaju pojma sta im se sprema,,gledao sam kako ih ubijaju,,kao komarce,,ali to i zasluzuju,,jer su to bitange i smece i ne zasluzuju zivot!!!

  • топлистанадреалиста

    28. septembar 2015 | 12:59

    Ја кажем распада се нато пакт! Кинески војници су у Сирији најбројнији о има их око 20000 хиљада, носач авиона и крстарица су "паркирани" заједно са Руским! Шта сада натовци?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA