40 DŽIHADISTA PRERUŠENIH U ŽENE DOLAZI U SRBIJU: Bombardovanje ih nateralo u beg, obrijali se, već su u Turskoj!

Fotografije dlaka sa brade, bačenih posle brijanja, napravljene su u sirijskom gradu Alep, iz koga su džihadisti krenuli put Turske, a odakle će posle preko Grčke, a zatim verovatno i Srbije, da se upute dalje na zapad

  • 11

Džihadisti stižu u Evropu preobučeni u žene. Nije šala, operativni podaci iz Sirije objavljeni u britanskim medijima zaista pokazuju da džihadisti masovno briju brade kako bi, preobučeni u žene, zajednos a migrantima stigli do Evrope.

Džihadisti zakačili zarobljenika za kamion i vukli ga po putu dok nije PREMINUO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nije tajna da je Islamska država pretrpela velike gubitke od kako ih pored NATO alijanse konstantno bombarduju i ruski avioni. Otvorena ruska pomoć predsedniku Sirije Bašaru Al Asadu dovela je do toga da se i kopneni napadi na ISIS pojačaju.

SAUDIJSKA ARABIJA KAO ISLAMSKA DRŽAVA: Muhamedov grob su hteli da unište, da li znate za to?! (FOTO)

Fotografije dlaka sa brade, bačenih posle brijanja, napravljene su u sirijskom gradu Alep, iz koga su džihadisti krenuli put Turske, a odakle će posle preko Grčke, a zatim verovatno i Srbije, da se upute dalje na zapad.

Pretpostavlja se da prva grupa džihadista koja je krenula ka Evropi broji oko 40 ljudi.

Za sada još uvek nije potpuno jasno da li oni na Stari kontinent dolaze zato što ne žele više da ratuju, u strahu za svoj život, ili možda imaju tajnu misiju da se preko izbeglica infiltriraju u zemlje u kojima nameravaju da izvedu terorističke napade.

Od sada Vajber pratite i na Telegrafu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    21. oktobar 2015 | 11:35

    Sto ne javite sram vas bilo dali sa njima dolazi Alibaba jer on je uvek uz svojih 40 razbojnika.

  • Ina

    21. oktobar 2015 | 11:49

    Ko zna koliko ih je na takav nacin vec proslo . Ne verujem da ih pretresaju tako do gole koze. Svi prelaze sve granice bez validnih papira i samo rutinski pregled. Ko zna sta prosvercuju. Zato je na granicnim prelazima potrebno vise vremena i ljudi.

  • Slobodan Mikavica

    21. oktobar 2015 | 12:47

    Paljenje satora u Sloveniji, ne verujem da obicne izbeglice bi se setile takvog manevra. ovo vise lici na izbegle islamiste koji znaju kako treba raditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA