Bahati sin milionera je uništio život ove devojčice ZAUVEK, a kazna koju je dobio je RAZBESNELA SVET! (VIDEO)

Otac Seris Edvards rekao je da je imala osmeh "zbog koga je svima bilo toplo oko srca", a ostala je paralizovana nakon što je automobil milionera velikom brzinom udario u vozilo u kojem se ona nalazila

  • 7

Seris Edvards je jedanaestomesečna beba koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći 2006. godine, a za koju je kriv Antonio Sing Boparan (19), sin milionera. Život joj je bio zauvek uništen iako je poživela još devet godina nakon ove tragedije.

Objavila je slike svoje bebe na Fejsbuku, a onda joj je se život pretvorio u pakao! (VIDEO)

Beba je zadobila teško oštećenje mozga kada je velikom brzinom sin bogataša udario u automobil u kojem se nalazila.

Nakon njene smrti u bolnici u Birmingemu, njen otac Garet Edvards rekao je da je imala osmeh "zbog koga je svima bilo toplo oko srca" i pozvao je milionera, inače naslednika imperije fabrika za preradu piletine, vredne 130 miliona funti, da se suoči sa novim tužbama kako bi dobio "kaznu kakva mu pripada".

Da je devojčica umrla neposredno posle nesreće, Boparan je mogao da bude osuđen na 14 godina zatvora. Tada je proglašen krivim za opasnu vožnju i osuđen je na 21 mesec zatvora, a odslužio je samo samo šest.

- Nakon nesreće je bila upućena na aparat za disanje, zarazila se virusom i to ju je ubilo. Ne bi bila u takvoj situaciji da nije bilo nesreće - kazao je ožalošćeni otac.

Seris je ostala paralizovana, nije mogla da govori i bila joj je potrebna nega 24 sata dnevno. Takođe, bila je podvrgnuta nizu teških operacija. Otac ju je opisao kao "veselu devojčicu koja će nedostajati svima koji su je poznavali".

Dobili su 2012. odštetu od pet milona funti, kao i zagarantovanu godišnju isplatu novčane pomoći za negu od 450.000 funti.

Boparan se kretao pogrešnom stranom puta, brzinom od preko 100 kilometara na čas iako je dozvoljena brzina bila 50. Vozio je "rejndž rover" koji je pripadao njegovim bogatim roditeljima.

Početkom godine, Boparan, koji danas ima 28 godina, ponovo je zatvoren zbog umešanosti u tuču u jednom baru u Brimingemu, u kojoj je jedna osoba oslepela. Osuđen je na 12 meseci zatvora zbog učešća u tuči, tokom koje je žrtvu oborio na pod i šutirao u glavu.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor:telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    21. oktobar 2015 | 17:59

    Necu ni da gledam video da posle ne mogu da spavam. Trebao je otac devojcice da mu presudi na licu mesta, kakav zakon, lova sve okrece.

  • WWW

    21. oktobar 2015 | 15:44

    ISTO KAO KOD NAS......PARE ,PARE...

  • Ivana

    21. oktobar 2015 | 17:35

    Najvise glasova je dobilo da svi su ludi ubio je bebu i odsluzio 6 meseci ma traba dozivotnu da mu daju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA