UHAPŠEN KONTROLOR STRUJE: Tražio od Nišlije HILJADU EVRA, a sumnja se da ima JOŠ ŽRTAVA?

Č. P. je kontrolisao brojilo jednog korisnika u niškom naselju Milka Protić i kada je uočio njegovu neispravnost odlučio je da od njega iznudi novac

  • 1

Niška policija uhapsila je Č. P. (59) kontrolora elektrodistributivnog preduzeća zbog sumnje da je primao mito. On se sumnjiči da je od jednog Nišlije iznudio 1.000 evra preteći mu da će ga prijaviti zbog krađe struje zbog čega će morati da plati preko 400.000 dinara.

FILMSKO HAPŠENJE U TRŽNOM CENTRU U BEOGRADU: Pokušali da iznude 5.000 evra, jedan pokušao da pobegne i GURNUO POLICAJCA!

Kako saznajemo, Č. P. je kontrolisao brojilo jednog korisnika u niškom naselju Milka Protić i kada je uočio njegovu neispravnost odlučio je navodno da od njega iznudi novac.

SEKS UCENA U SRBIJI: Platio prijatelju prostitutku, snimao ga, pa pretio da će da pošalje snimak porodici?

On je skinuo električno brojilo i kazao korisniku da je uočio određenu nepravilnost, koja može biti dokaz za krađu struje te da će ga to koštati 400.000 dinara. Međutim, ponudio se da "očisti" memoriju strujomera i prikrije taj nedostatak za nadoknadu od hiljadu evra.

Oštećeni mu je kazao da trenutno nema novca i da dođe za dva dana što je kontrolor učinio. Uplašeni čovek ga je tada zamolio da još malo pričeka, jer će navodno dobiti novac iz inostranstva.

Kada je kontrolor otišao, obratio se policiji i prijavio ga. Kontrolor je uhvaćen prilikom primopredaje novca, kažu naši sagovornici iz istrage.

Policija je prilikom pretresa stana kontrolora pronašla veći broj skinutih strujomera zbog čega se sumnja da ima još oštećenih građana pa se istraga njegovih malverzacija nastavlja.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    3. decembar 2015 | 15:11

    Ovde u Beogradu se to stalno radi , i jos mnoge druge stvari vezane za struju , kad bi Vucic malo obisao EPS i video sta se radi slogirao bi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA