ZARADITE NA AKCIJAMA GOOGLE-a sa ovih besplatnih 50 evra (VIDEO)

Uprkos izazovima sa kojima se projekti Alphabet-a (nekadašnjeg Google-a) suočavaju, svi oni imaju jednu zajedničku stvar - veliki potencijal. Ukoliko se ispostavi da je neki od njih unosan, to će dodatno povećati cenu akcija

  • 2

Uključite se u trgovanje cenom akcija Google-a i počnite da zarađujete na svetskoj berzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:

1. registrujte besplatni nalog za trgovanje na linku ovde

2. verifikujte nalog i

3. automatski dobijate besplatnih 50 evra na svom nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svetskoj berzi

Alphabet Inc, nekadašnji Google, oduvek je bio poznat po svom pretraživaču. Ime “Google” je postalo sinonim za pronalaženje informacija preko interneta. U stvari, jedan od razloga za promenu imena kompanije je upravo i bio ta prevelika povezanost sa online pretraživanjem što nije jedina oblast poslovanja kompanije.

Ako se pogleda čime se trenutno kompanija bavi, videće se da su njeni proizvodi od sistema pametnih kuća, preko optičnog interneta, automobila bez vozača i mnogi drugi. Neki od projekata su već uveliko u toku i mogli bi da postanu novi izvori rasta cena akcija Google-a.

Većina prihoda i dalje dolazi od pretraživača i oglasa. Počev od januara naredne godine, Alphabet će objaviti dva odvojena vida finansiranja, jedan od Google-a i drugi od “ostalih poslova”. “Ostali poslovi” obuhvataju Google Fiber, samovozeća kola i druge ambiciozne projekte.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Kada se govori o sistemu pametnih kuća, česta asocijacija je Google Nest. Prošle godine Google je potrošio 3,2 milijarde dolara za kupovinu Nest Lab-a.

To je bio deo Google-ovog plana širenja u ono što se naziva “Internet stvari” (“Internet of Things” (IoT)), ili potez kojim će se uređaji međusobno povezivati i komunicirati jedni sa drugima putem interneta.

Kompanija je već 2011. godine predstavila svoj ultra brzi internet i TV usluge, Google Fiber. Google Fiber isporučuje brzine interneta i do jedan gigabit u sekundi a trenutno je dostupan u nekoliko metropola u SAD-u.

Projekti kao Google Fiber će biti veoma finansijski zahtevni za kompaniju. Analitičari previđaju da će internet i TV usluge tokom naredne godine koštati Google oko 2 milijarde dolara.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale71

    22. decembar 2015 | 07:52

    Sve su ovo internet kockarnice,ako se upustite u ove gluposti,ubrzo ćete ostati i bez početnih 50 e,a i bez svoga novca!!!

  • Aleksandar

    22. decembar 2015 | 15:40

    Ljudi ja ovo radim i na mesecnom nivou imam oko 500-800 dolara, zavisi od cena zlata, nafte... Ako se drasticno menjaju nekad znam i po 1200-1500 dolara uzeti... Dobro je sto imamo kompaniju FXLider u BG-u inace ne bi mogli trgovati... Ovo ukratko moguce je zaraditi samo pametno i pratiti analize trzista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA