≫ 

OVO JE PRAVA ISTINA O HORORU SRPSKIH DEVOJČICA U ITALIJI: Direktor ansambla "Taurunum" otkriva sve detalje pljačke (FOTO)

- Deca su bila zatečena onim što se dogodilo, čak i ja sam bio zatečen. Ali važno je da naglasim da ništa po sobi nije bilo ispreturano, nikakve pocepane zavese nije bilo, osim obijenih terasnih vrata. Lopovi su samo uzeli ono što im je prvo bilo pri ruci i izašli - zaključio je Zvonko Horvat za Telegraf

  • 1

U želji da saznamo šta se zaista dogodilo sa devojčicama Ansambla narodnih igara i pesama “Taurunum” na takmičenju u Riminiju, razgovarali smo sa Zvonkom Horvatom, direktorom Ansambla, koji je za Telegraf rekao da su lopovi devojčicama ukrali mobilne telefone u hotelskoj sobi, ali da one u napadu nisu povređene, niti drogirane.

- Dogodila se pljačka, ali nije bila ni nalik onome što se piše po medijima. Nestali su telefoni u sobi devojčica i novac iz jedne sobe u kojoj su bili roditelji. Napravljen je uviđaj sa policijom, u proceduri je povraćaj ukradene imovine od osiguranja - počeo je za priču Horvat i dodao da je osiguranje priznalo kompletnu štetu i dodao da nikakvog omamljujućeg spreja nije bilo.

HOROR U ITALIJI: U sobu sa 6 DEVOJČICA IZ SRBIJE upali manijaci, DROGIRALI IH i ukrali im NOVAC I TELEFONE?

- To je naučna fantastika. Lopovi su zaista kroz terasna vrata ušli u sobu i uzeli samo ono što im je bilo pri ruci. Mene su probudili roditelji kojima su lopovi uzeli novac i ja sam probudio svu decu - rekao je.

Naglasio je da niko nije povređen, niti fizički niti psihički.

- Devojčice jesu bile zatečene kada su shvatile šta se dešava, ali da se dogodilo bilo kakvo povređivanje, odmah bih spakovao decu i vratio se s njima u Beograd. Pošto smo svi bili živi i zdravi, nastavili smo s takmičenjem, čiji pobednik nije proglašen zbog nemira u Turskoj i njihovih predstavnika na takmičenju u Riminiju - istakao je Horvat.

On je dodao da su to deca koja jako dugo igraju u Ansamblu i zna njihove roditelje, jer je s nekima od njih i sâm igrao.

- Deca su bila zatečena onim što se dogodilo, čak i ja sam bio zatečen. Ali važno je da naglasim da ništa po sobi nije bilo ispreturano, nikakve pocepane zavese nije bilo, osim obijenih terasnih vrata. Lopovi su samo uzeli ono što im je prvo bilo pri ruci i izašli - zaključio je Zvonko Horvat za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    26. jul 2016 | 12:45

    Ako su te lopove ukrali mobilne tel, nacice ih za 15 min , dosta tuzilac da potpise dozvolu da se locira tel , nije to Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA