≫ 

KRVAVI HOROR U BEOGRADU: Vesna Mišković ubila majku Miru, njihovog psa, pa sebe! (FOTO) (VIDEO)

Vesna Mišković (56) ubila je iz pištolja majku Mirjanu (77), psa, a onda i sebe. Nakon počinjenog ubistva, Vesna je pozvala policiju, a zatim sebi oduzela život

  • 54

U Ulici Matice srpske 101 u beogradskom naselju Mirijevo dogodila se porodična tragedija u kojoj je izvršeno ubistvo i samoubistvo.

Prema prvim informacijama, ćerka Vesna Mišković (56) ubila je pištoljem majku Mirjanu (77), psa, a onda i sebe. Nakon ubistva majke Mire, Vesna je pozvala policiju, a zatim je sebi oduzela život.

Noć pre strašne tragedije, intervenisala je Hitna pomoć jer je majka Miri pozlilo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mirina sestra, Marija, kaže da ju je sestričina Vesna zvala juče i rekla joj da dođe jer joj je ostavila nešto kod komšinice. Kada je došla iz Omoljice imala je šta i da vidi.

- Vesna mi je rekla ako ne stigneš danas, možeš i sutra da dođeš - priča za Telegraf Marija, sestra ubijene Mire Mišković.

Komšije su takođe  u šoku. Jedna komšinica kaže da ne može da veruje šta se desilo. Napominje i da je majka Mira bila veoma bolesna.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imala je srčanih problema. Žena je u godinama i jedva da je živela. Pre neki dan je dobila poseban krevet. Pa šta se ovo desi. Ne mogu da verujem. Nikakve znake nije pokazivala - rekla je komšinica.

Ćerka Vesna Mišković je dugo živela u Londonu. Muž joj je poginuo i posle toga se nije udavala. Njen otac je bio vrstan lekar.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Komšije kažu da su Vesna i njena majka Mira bile divne i da su živele u dva razdvojena stana u istoj zgradi, a da je posle izvesnog vremena Vesna svoj stan iznajmila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jovica Šolaja, prvi komšija ima samo reči hvale za porodicu Mišković:

- Juče sam sreo Vesnu u bakalnici. Bila je kao i uvek nasmejana i spremna za šalu. Nikad se nije čula svađa među njima. Ovo me je baš iznenadilo - rekao je on i dodao da mu je Vesna danas oko 13 sati donela torbu da da njenoj tetki Mariji.

- Rekla je mojoj suprugi da ne mora tetka da žuri. Naknadno se vratila i donela ključeve od stana i rekla: "Evo ključeva ako nas ne bude bilo i budemo u bolnici da prošetate psa - ispričao je Šolaja za Telegraf.

On je dodao da su majka i ćerka bile vezane, te da nisu imale finansijskih problema, što pokazuje i činjenica da Vesna nije želala ničiju pomoć kada je bilo u pitanju lečenje majke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na licu mesta pored Hitne pomoći i patrole policije stigla je i Veterina Beograd koja je odnela nastradalog psa rase maltezer.

Policija je u stan pustila tetku Mariju, sestru ubijene Mire Mitrašinović, gde se dogodilo ubistvo, a potom i samoubistvo.

Pogledajte i video tragedije u Mirijevu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA