STJEPAN JE NOŽEM ZAKLAO SVOJE RODITELJE, a potom im zapalio sveću i SEO pored njih (FOTO) (VIDEO)

Stjepan Štimac (19) je u četvrtak u toku dana ubio svoje roditelje u Skender Brdu u Hrvatskoj

  • 10

Maricu (52) i Stjepana (59) Štimca iz Skender Brda kod Pokupskog u Hrvatskoj ubio je 19-godišnji Stjepan, a upućeni u problematiku spekulišu da je novac motiv zbog kojega je Stjepan Štimac ubio svoje roditelje.

 

HOROR: Sin (19) UBIO MAJKU I OCA, pa celu noć sedeo pored njihovih beživotnih TELA!

 

Oni su živeli skromno od poljoprivrede, a Stjepan je pre nekoliko meseci prestao da radi. Meštani Skender Brda kažu da je radio u obližnjoj fabrici u Pisarovini, ali je zbog neslaganja u toj radnoj okolini napustio posao. Nisu sigurni, međutim, da li je otkaz dao ili ga je dobio.

 

Stjepan je jedno od troje dece ubijenih supružnika. Osim njega i ćerke  koja je mesto digla na noge u potrazi za ocem i majkom, supružnici imaju i najstarijeg sina koji, tvrde meštani, već neko vreme živi u Nemačkoj gde se oženio i osnovao porodicu.

 

- Sigurno je bio drogiran jer ovako nešto ne bi normalan čovek učinio ni svom komšiji, a kamoli roditeljima. S mamom i tatom je bio u korektnim odnosima. Nisu se svađali, a kada je pre nekoliko godina mali Štef teško stradao u Cerju na motoru, dugo se oporavljao po bolnicama i finansijski je roditelje taj oporavak doveo do ruba egzistencije. Međutim, za sinovljevo zdravlje, kako bi opet prohodao, nisu štedeli. Pronašli su mu najbolje lekare. Znate, Mira mi se pre nekoliko dana požalila da joj je sin postao čudan te da poslednja dva dana po čitavu noć hodao po sobi napred-nazad. Nikome nije bilo jasno šta mu je pa je rekla da ga mora voditi doktoru jer to naprosto nije normalno - ispričala je članica uže porodice Štimac.

 

Foto: Facebook/Stjepan Štimac

Foto: Facebook/Stjepan Štimac

 

Otkad je nezaposlen, Stjepan je pomagao roditeljima u šumi, ali to je činio samo kada bi hteo i kada bi ga roditelji zamolili.

 

Podsetimo, prema informacijama s lica mesta, ubistvo se dogodilo juče tokom dana, a 19-godišnjaka su policajci odmah odveli u policiju na kriminalističku obradu.

 

Prema pričanjima meštana, ćerka bračnog para kada je došla pred kuću, naišla je na zaključana vrata, a kako ih niko nije otvarao obilazila je oko kuće i kroz prozor videla kako na stolu u unutrašnjosti jedne od prostorija gori sveća.

 

Foto: Facebook/Stjepan Štimac

Foto: Facebook/Stjepan Štimac

 

Bez ideje šta se unutra događa, ona je otrčala do prvih komšija kako bi saznala da li su videli njene roditelje, a kako ih ni oni nisu videli od prethodnog dana, zvali su u lokalnu prodavnicu kako bi se uverili jesu li jutros nešto kupovali. Međutim, ni tamo ih nisu videli  pa je odmah pozvana policija koja im je rekla da ništa ne diraju oko kuće i da dolaze brzo.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA