≫ 

LAŽNA UZBUNA O OTMICI NA AERODROMU U MANILI: Policija se digla na noge jer je pilot slučajno pozvao u pomoć (FOTO)

Šef policije Manile rekao je lokalnom radiju da se na pisti aerodroma "nešto dešavalo"

  • 0

Filipinska policija je opkolila saudijski avion na aerodromu nakon što je pilot objavio da je "pod pretnjom". Međutim, "Saudijska Arabija Erlajnz" je ubrzo nakon incidenta saopštila da se radi o lažnoj uzbuni vezanoj za otmicu, jer je navodno pilot slučajno pritisnuo tester za "uzbunu zbog otmice".

Uzrok pada Idžipt era još uvek nije poznat, a Pariz i Kairo SE SVAĐAJU zbog EKSPLOZIVA u ostacima aviona!

Policija je ušla u avion i proveravala osobu po osobu, posle čega su zvaničnici rekli da je uzbuna objavljena pošto je pilot javio uzbunu, verovatno nenamerno aktiviravši alarm.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Avion "Saudi Erlajnza" koji je iz Džede u Saudijskoj Arabiji sleteo na aerodrom u Manili, bio je izolovan nakon informacije o mogućoj pretnji. Postojala je sumnja da se radi o otmici.

To je javila saudijska televizija "Al Arabija", dok Rojters prenosi da je šef policije Manile kazao lokalnom radiju da se na pisti aerodroma "nešto dešava".

Filipinska televizija ABS-CBN je pokazala snimke na kojima se vidi da se avion Saudi Erlajnza" na letu SVA 872 nalazi na pisti. Pretpostavljalo se da je u avionu bilo oko 300 putnika.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA