≫ 

DEDA OTVORIO VATRU NA ZAPOSLENE U SUPERMARKETU: Penzioner se predao policiji, pošto je teško ranio dvoje

Muškarac koji je otvorio vatru na kasirku (57) i njenog kolegu (73), je mentalno poremećena osoba, tvrdi neimenovani zvaničnik policije

  • 5

Nepoznati muškarac pucao je danas ispred supermarketa u mestu Por-Marli u departmanu Ivlin u pariskom regionu, teško ranivši dve osobe, nakon čega je pobegao i zatvorio se u stanu, javljaju francuski mediji.

PUCNJAVA U MALMEU: Potraga za naoružanim napadačima, ranili četiri osobe

Muškarac je automobilom stigao do supermarketa, a onda je otvorio vatru na kasirku (57) i njenog kolegu (73), koji su u tom trenutku bili na pauzi. Kako navode francuski mediji, napadač se ubrzo predao policiji, a sa njim je bila i njegova supruga.

Dvoje povređenih su, sa teškim povredama, prebačeni u bolnicu, navodi "Figaro".

List "Parizjen" je objavio da je napadač, penzioner koji u tom mestu živi godinu dana, posle pucnjave pobegao i zatvorio se u svom stanu, a u njegovom automobilu je pronađena puška.

Francuska iTele javlja da je napadač 70-godišnji muškarac.

Do pucnjave je došlo oko 12.30 sati, nakon čega su intervenisale specijalne policijske snage u potrazi za napadačem, koji je redovni kupac u supermarketu, naveli su policijski izvori.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Francuska televizija "Be-Ef-Em" objavila je tvrdnju neimenovanog zvaničnika da je napadač "mentalno poremećena" osoba. Tužilaštvo je saopštilo da je reč o "prestupu privatnog karaktera". Rojters javlja, pozivajući se na saopštenje portparolke tužilaštva, da ovaj napad "u principu nema veze sa terorizmom".

Izvor blizak istrazi rekao je da je osumnjičeni napadač poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA