≫ 

Uhapšena dvojica migranata koja su pobegla sa Aerodroma "Nikola Tesla"

Određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi

  • 5

Dvojicu migranata koji su juče pobegli iz prostorije za privremeni boravak zadržanih osoba na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" uhapšena su, saopštili su iz Biroa za medije Ministarstva unutrašnjih poslova.

NEVIĐENA DRAMA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Migranti razvalili kavez u koji su ih zatvorili, pa pobegli PREKO RAMPE!

Uhapšeni su državljani Tunisa M.L. i A.H. i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Da podsetimo, ukupno pet migranata noćas oko tri pobegla su iz prostorija za zadržavanje, tako što su razvalili kavez u kojem su bili zatvoreni, prošli pored fizičkog obezbeđenja, polomili staklo i pobegli preko aerodromske rampe. Jedno lice je u toj nameri sprečeno, kada su ga uhvatili službenici obezbeđenja aerodroma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    30. septembar 2016 | 09:38

    Razvalili kavez? Prošli pored obezbeđenja?? Prošli rampu? Tunižani? Da li je Tunis u ratu? Nije. Kakvi su oni migranti? Nisu migranti. Oni su učinili teško krivično delo, ušli su u Srbiju bez dokumentata, sa ko zna kojim namerama. Ovo treba saseći u korenu jer će dobiti ogromne razmere. Ponašaju se kao divlje životinje. Zar i njih da hranimo po zatvorima, prihvatnim centrima. U rudnik, pa neka zarade ono što pojedu.

  • Nesko

    30. septembar 2016 | 09:42

    Obezbedjenje kao spava pa ne cuje kad lome metal l staklo .Sve se bojim da nije uzeo pare ,a ostali koji su ih videli pa nisu znali sta ce taditi verovatno su precitali policiji nisu im javili sve u svemu sef obezbedjenja na aerodromu kaze bilo ih je malo da bi mogli reagovati????Pa kome je to policija prenela ovlascenja sto se tice obezbedjenja vaudusne luke i granicnog prelaza?nesposobnim trutovima debeljanima.Jaki si ozgleda samo na kasiki.

  • Milka

    30. septembar 2016 | 09:08

    Bravo policijo samo tako nastavite ?!i sa odu iz nase zemlje migranti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA