SNIMAK KOJI JE DIGAO SRBIJU NA NOGE: Otkriveno šta se stvarno dešavalo kad je policija zaustavila ženu! (VIDEO)

- Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u postupanju policijskih službenika protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere - kažu za Telegraf u MUP-u

Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako saobraćajni policajci privode ženu, koju su, kako saznajemo, zaustavili u alkoholisanom stanju i koja je odbila da se alkotestira. Snimak je nastao u Višnjičkoj banji u Beogradu, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, a kako saznajemo, žena je privedena i odvedena na trežnjenje.

OVO JE JEDAN JEDINI DAN U GODINI KAD SRBI NE GINU U SAOBRAĆAJU: Otkrivamo zbog čega je tako! (FOTO)

Povodom ovog snimka, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova je, kako je rečeno Telegrafu u MUP-u, već započeo istragu.

- Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u postupanju policijskih službenika, protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere - kažu za Telegraf u MUP-u.

Događaju koji se vidi na snimku  prethodila je kontrola u kojoj je jedna od učesnica u saobraćaju odbila da se podvrgne alkotestiranju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Nakon toga su pripadnici policije primenili zakonska ovlašćenja kako bi je priveli u stanicu - objašnjavaju u MUP-u.

SAOBRAĆAJCI BEZ MILOSTI: Ko od danas ovo ne poštuje - PLAĆA 5.000 DINARA!

O svemu je obavešten i nadležni tužilac koji je naložio da se protiv pomenute podnese krivična prijava zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok je protiv jedne osobe naloženo da se podnese krivična prijava zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova neće tolerisati nezakonita postupanja policijskih službenika, ali takođe neće dozvoliti da ih bilo ko ometa u obavljanju dužnosti - napominju u ovom ministarstvu.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PC

    10. novembar 2016 | 15:13

    A šta biste rekli da vam je zgazila dete?

  • Snezana Marinkovic

    10. novembar 2016 | 14:03

    Nisam videla da nekog biju, guraju se da, ali treba da je privedu, oduzmu voz.dozvolu dok nekog nedužnog ne ubiju, PIJANI ne smeju da voze.

  • Srbija

    10. novembar 2016 | 15:13

    Pa ako je pijana a vozi trebali su da je vezu za drvo dok se otrezni,a kad ubije nekog onda gde je bila policija, udri stokk, normalnog coveka niko nece da dira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA