≫ 

Srbija se posvađala zbog Željka koji je radio DNK dece: Da li treba da plati alimentaciju za blizance koji nisu njegovi

Jedni misle da ne treba da plaća alimentaciju jer deca nisu njegova, drugi veruju da treba jer nisu deca kriva za to. Koje je vaše mišljenje

  • 40

Željko iz Kikinde odlučio je da DNK analizom utvrdi da li je otac svih sedmoro mališana, koliko mu je rodila sada već bivša žena Olgica.  Na ovaj korak odlučio se jer je želeo da utvrdi da li mu je bilna verna ili je "švrljala" dok su bili u braku. Kad su stigli rezultati DNK analize, Željko je zamalo zaplakao od šoka.

Željko je tražio DNK analizu svoje sedmoro dece, kad su stigli rezultati, zamalo se ŠLOGIRAO (FOTO) (VIDEO)

Naime, analize su pokazale da Željko nije otac dvoje dece, tačnije - blizanaca. Cela Srbija priča o ovom slučaju, pa su se čitaoci na našem sajtu izjašnjavali i o pitanju plaćanja alimentacije.

Čak 48.06 anketiranih smatra da iako im nije biološki otac, Željko ih je odgajio i jedini je otac za kog znaju, pa zato treba da nastavi sa plaćenjem alimentacije.

Ipak, 42.50 čitalaca misli da bi Željko trebalo da prestane sa plaćanjem zbog novonastale situacije, dok se njih 7.96 odsto zalaže za to da treba da ispoštuje alimentaciju sako ukoliko ga sud primora.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

Bilo je, međutim, i onih koji su svoj stav izrazili komentarima u našem prethodnom tekstu. Komentare možete videti OVDE.

Podsećamo na primer Podgoričanina, koji je zbog neplaćanja alimentacije osuđen na dvomesečnu robiju i novčanu kaznu, uprkos rezultatu DNK testa koji je pokazao da nije biološki otac deteta koje je dobio u braku sa bivšom suprugom.

U Srbiji ovakav slučaj još nije zabeležen.

A sve je počelo pre nekoliko godina, kad je Željko posumnjao da ga Olgica vara, a sada kad su se razveli i kad je ona otišla kod drugog čoveka u Suboticu i odvela decu.

Printskrin: Youtube/Dnk Analiza Printskrin: Youtube/Dnk Analiza

– Dešavalo mi se u noć da ustanem, dete me probudi, plače, nje nema tu. Noću oko jedan-dva sata. A meni kaže da ide da prošeta. Jednom sam išao s posla i sreo je na ulici. Pitao sam je gde će, rekla je da ide da proveri da nisam u kafani – priča Željko, i dodaje da je sve to vreme ona njega varala.

Željko i Olgica počeli su da se zabavljaju dok je još bio u braku sa drugom ženom. I ona je tad bila udata.

Iz tog prvog braka on ima 4 dece, ona iz prvog braka ima dvoje, a kad su se oboje razveli sa svojim tadašnjim partnerima, venčali su se, te su za nekoliko godina dobili čak sedmoro dece.

(Telegraf.rs/DNK emisija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule Mag

    3. decembar 2016 | 14:10

    Naravno da ne treba.

  • Nina

    3. decembar 2016 | 15:41

    Sto bi on placao alimentaciju za tudju decu. Svako za sebe neka snosi odgovornost. Dosta je i sto je brinuo o njima kako- tako....za zenu nemam komentara....jos uporno tvrdi kako su deca njegova, a to nije prvi put u ovoj emisiji...svasta ima...

  • Jana

    3. decembar 2016 | 14:18

    U suštini ne bu trebalo, jer nisu njegova deca, a sad šta on želi to je već na njemu. Samo da dodam da mi se izuzetno gade ovakve žene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA