BARBARA NEĆE ZAVRŠITI KAO TIJANA JURIĆ: Roditelji nestale devojčice veruju da je živa

- Neko je rukom na mađarskom napisao da su našu ćerku otela i silovala trojica momaka i da je najsnažniji bacio u Tisu - priča Barbarin otac detalje iz pisma

  • 5

Endre Vitez, otac Barbare Vitez (15) veruje da njegova ćerka nije mrtva i da neće doživeti sudbinu Tijane Jurić. Njega je zvao Tijanin otac koji mu je pružio punu podršku u ovim teškim trenucima, a Endre i njegova supruga poručuju da ne odustaju od borbe.

Otac Tijane Jurić okačio je JEZIVU SUMNJU na Instagramu: Pronađimo Barbaru (15)

- Sve nekako podseća na Tijanu Jurić i tragediju koju je doživela ova porodica. Želimo da saznamo pravu istinu, imam osećaj kao da se neko poigrava sa nama- kaže Endre.

On dodaje da mu je posebno teško palo anonimno pismo koje je stiglo na njihovu adresu 13. decembra.

- Neko je rukom na mađarskom napisao da su našu ćerku otela i silovala trojica momaka i da je najsnažniji bacio u Tisu.Pre toga su joj u sok sipali neku opojnu drogu da bi je omamili. Naša ćerka je prezirala alkohol i narkotike - kaže on.

Foto: Instagram/Igor jurisic Foto: Instagram/Igor jurisic

Đorđe Popović, klinički psiholog opšte bolnice u Kikindi kaže da je anonimno pismo specijalitet osobe koje pripadaju najnižem društvenom sloju čiji je cilj bio da unespokoje porodicu.

- Bojim se da je autor neko ko je akter strašnih stavri, pa mu je proradila savest. To uzimam kao ozbiljnu opciju, a moguće i da je to neki zlonamerni komšija iz okruženja, ko poznaje rodbinu, pa nema pametnija posla nego da svoju patologiju leči na ovoj porodici - kaže Popović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    20. decembar 2016 | 10:09

    Da li je moguce da zakon ne moze da natera one koji su bili s njom da progovore? Da li je moguce da roditelji tih decaka toliko brane svoju decu pa makar i ubice bili???? Gde vam je pamet ili makar savest??

  • Milence

    20. decembar 2016 | 17:00

    Da li smo mi zatajili kao roditelji ili je zatajilo drustvo koji daje previse slobode, da dete od 15 god.moze da odluci koliko.slobode sme da ima?Ako je dete do 18_ste dete I ne odgovara pred zakonom,zasto vise ne kontrolisemo gde nam deca idu ,s kim se druze I sta rade preko drustvenih mreza?

  • lilitedi

    20. decembar 2016 | 18:40

    Sve je to sumnjivo,sa trajnom se drugari šetaju a kada se vraća po duks vraća se sama,nema logike,barbara je sa njima na mostu i baš ona upadne u vodu,današnja deca se mnogo vezuju ì druže ne ostavljaju drugaricu u nevolji.policija je trebala u oba slučaja da malo strože reaguje,baš nema logike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA