Ubica ruskog ambasadora fotografisan tokom krvavog napada: Ovaj detalj na njegovoj ruci naježio je sve (FOTO)

Altintas je učestvovao je u obezbeđivanju ambasade Rusije, kada su se ispred nje prošle nedelje održavali antiruski protesti zbog situacije u sirijskom Alepu

  • 9

Svet se u jednom danu suočio sa tri napada - u Turskoj, Nemačkoj i Švajcarskoj, za koje mnogi smatraju da su možda i povezani teroristički akti. Prvi napad desio se u muzeju u Ankari, kada je ubijen ruski ambasador u Turskoj Andrej Karlov. Mnogi na društvenim mrežama uočili su jedan detalj na fotografijama atentata kod ubice Mevluta Merta Altintasa.

Novi snimak atentata: Ubica hladnokrvno šetao i čekao pravi trenutak, a onda pucao 8 PUTA U LEĐA ruskog ambasadora (VIDEO)

U oči im je upao način na koji bivši policajac drži pištolj - hladnokrvno i profesionalno. Najviše je komenatrisano način na koji mu kažiprst stoji na pištolju. Kao i svaki istrenirani policajac, prst mu se nalazi pored cevi oružja a ne na obaraču.

Takođe, prema pisanju Sputnjika, Altintas je učestvovao je u obezbeđivanju ambasade Rusije, kada su se ispred nje prošle nedelje održavali antiruski protesti zbog situacije u sirijskom Alepu, javila je NTV pozivajući se na izvore u policiji.

Altintas je otpušten iz službe nakon dve i po godine posle pokušaja puča u Turskoj 15. jula, a kako navodi Tas, bio je član terorističke organizacije FETO.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

UŽASAVAJUĆI DETALJI UBISTVA RUSKOG AMBASADORA: Ušao je lepo obučen i pokazao značku, stopio se sa masom, a onda je počeo haos!

List "Jeni Safak" je na sajtu objavio da je napadač sa inicijalima M.M.A. bio u jedinici za razbijanje demonstracija u Ankari.

Izvršen je i pretres kuće njegove porodice u zapadnoj provinciji Ajdin i privedeni su njegova majka, otac i sestra. Takođe izvršen je pretres i stana u kojem je živeo u Ankari a njegov cimer priveden.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dudule

    20. decembar 2016 | 17:14

    Uhhh taj prst me bas najvise najezioo, uzasss

  • Predator

    20. decembar 2016 | 17:39

    Tako se I drzi pistolj pravilno

  • Blickrig

    20. decembar 2016 | 18:06

    E sad ce rusi da naplate desetosruko za svog ambasadora ne bi me cudilo i tepih bombe da bacaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA