≫ 

Topliji dan sa slabom kišom, na planinama i snegom: Ovog dana vraća se ledena zima

Jutarnja temperatura od 0 do 5 stepeni, najviša dnevna od 5 do 12 stepeni

  • 0

Umereno i potpuno oblačno, ali malo toplije vreme, obeležiće današnji dan u Srbiji. Mestimično će se javljati slaba kiša, na visokim planinama i sneg. Na jugoistoku zemlje u jutarnjim satima moguća je pojava kiše koja će se lediti pri tlu.

Preti ledena kiša, u ovim delovima Srbije pada i sneg: Ako ste kod granice sa Hrvatskom, čekaćete 10 sati u kilometarskoj koloni!

Danas će biti pretežno sunčano i toplo, ali čuvajte se, biće poledice ujutro! Evo gde će padati i sneg

Vetar slab i umeren, zapadni, severozapadni, u toku noći u pojačanju. Jutarnja temperatura od 0 do 5 stepeni, najviša dnevna od 5 do 12 stepeni.

U Beogradu će biti umereno i potpuno oblačno, malo toplije, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni, severozapadni, u toku noći u pojačanju. Jutarnja temperatura oko 3 stepena, najviša dnevna oko 8 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u utorak će biti pretežno oblačno, u nižim predelima mestimično sa kišom, u brdsko planinskim predelima sa snegom.

U toku noći na sredu i sredu tokom dana sa padom temperature sneg se očekuje i u nižim predelima.

Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni, u Timočkoj Krajini sa udarima olujne jačine.

U četvrtak slabljenje vetra, postepeno razvedravanje, najpre na severu, u planinama promenljivo oblačno sa snegom. Od petka suvo, hladno, u nižim predelima mestimično sa maglom, na planinama sunčano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA