Simići slave 50 godina braka: Kažu da je za pravu ljubav potrebna samo jedna stvar, koju mnogi mladi zaboravljaju

Zorica Simić (68) kazala nam je da nije bilo njenog odricanja i požrtvovanosti, ni njihov brak ne bi zašao u šestu deceniju

  • 3

Svedoci smo da mnogi današnji brakovi ne dožive čak ni prvu godišnjicu, a kamoli zlatnu i srebrnu svadbu. Bračni par Simić danas proslavlja pedesetogodišnjicu svog braka, a za Telegraf.rs otkrili su tajnu svog dugogodišnjeg odnosa i posavetovali sve mlade parove kako da održe svoju vezu.

PRAVITE SE MRTVE, GLUMITE GLAVOBOLJU, SAPLETITE GA U MRAKU: Ovakve seks-savete su dobijale naše bake

Zorica Simić (68) kazala nam je da nije bilo njenog odricanja i požrtvovanosti, ni njihov brak ne bi zašao u šestu deceniju.

– Brak je velika žrtva! Čini mi se da mladi toga danas nisu svesni. Ja sam zarad našeg braka sve podredila svom suprugu. Jeste, to sam želela i to jeste bio moj izbor, ali   gledajući sa ove distance, nisam se pokajala. Danas kada kažem svojim unukama da sam ja njihovog dedu svakoga dana čekala s lavorom tople vode i sapunicom blagog mirisa (jer od jakog kija), da mu oprem noge, kažu mi: "Ti si, bre, baba luda", ne shvataju one to.

Foto: Profimedia/ ImageSource RM Foto: Profimedia/ ImageSource RM

Druga su vremena. Sada žene muževima naređuju, zato se i razvode. Muškarac mora da bude glava kuće. Gazda! Samo tako će biti sposoban da učini svoju ženu srećnom – kazala je gospođa Simić.

Tihomir je, međutim, za razliku od njihovih unuka, svestan šta je sve njegova supruga zarad harmoničnog braka radila i kako kaže, celog života će joj biiti zahvalan zbog toga.

Nemanjin brak je trajao samo 6 sati: Srbi se sve brže razvode, ali priča ovog momka će vas oduvati

– Znam je veoma dobro šta je sve moja žena uradila za naš brak. Ne kažem da i ja nisam imao blistave momente, ali je ona konstantno bila brilijantna! Samo njen osmeh i pogled pun razumevanja su mene učinili najsrećnijm čovekom na svetu, a o drugim stvarima neću ni da govorim. Priznajem da je više posla imala boreći se sa mnom, nego s našim ćerkama. Ja sam se uvek ponašao kao beba, a ona je bila i ostala tu, da brine o meni – rekao je Tihomir i nežno poljubio ruku svoje supruge.

Za kraj razgovora dobili smo još jedan veoma bitan savet od simpatičene gospođe.

– Ne plašite se starosti deco, svaka decenija donosi nešto novo i lepo, Starost nije bauk, a ljubav nikako ne slabi, istina je da poprima druge dimenzije, ali neke su čak mnogo lepše i šire od onih u mladosti. Volite se, ljubite, vodite ljubav i ugađajte svom partneru, i doživećete i vi da proslavite pedesetogodišnjicu braka – zaključila je veselo Zorica Simić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soko

    29. decembar 2016 | 19:22

    I koja je to reč???

  • Nevena

    29. decembar 2016 | 22:36

    Bravo! Ja ću da mu perem noge kući a on će da me vara čim izađe!

  • Papi

    31. decembar 2016 | 19:59

    E draga bako ove mlade nece svoje da operu a da ne govorim o tudjim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA