≫ 

PAKLENI ROĐENDAN: Branio porodicu, zaradio nanogicu!

- Pozvao sam ih da sednemo unutra kako ne bismo remetili druge ali čim smo ušli u kuću počeli su da me udaraju. Jedan od njih je izvukao pištolj i krenuo da mi preti. Tada sam čuo vrisak sestre koja je bila u šestom mesecu trudnoće - priča Davor Zoljan iz Stare Pazove

  • 22

Davor Zoljan (33) iz Stare Pazove, nadomak Beograda, već dva meseca je u kućnom pritvoru, jer je želeo da zaštiti svoju porodicu, trudnu sestru i sebe! Dobio je nanogicu, a osmorica napadača koja su upala u njegov dom juna prošle godine, puštena su na slobodu.

PETROVARADINSKI SNAJPERISTA NA SLOBODI, ALI SA NANOGICOM: Pušten kući posle 14 meseci

USPELI SU U ŽIVOTU ZAHVALJUJUĆI NANOGICI: Jedan izgradio vodovod u selu, a drugi dobio posao! (FOTO)

Protiv samo jednog od njih vodi se istraga zbog nedozvoljenog držanja i nošenja oružja.

Sve se izdešavalo 18. juna prošle godine, na Davorov rođendan koji je organizovao kod svoje kuće.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U dvorištu smo napravili kotlić, veselili se. U jednom trenutku mi je zazvonio telefon. Pozvao me je čovek sa kojima sam ranije bio u sukobu, ali smo u međuvremenu izgladili odnose. Tražio je da izađem napolje u dođem za 15 minuta na lokaciju koju mi je odredio. Odbio sam.

Dvadesetak minuta kasnije usledio je pakao. U dvorište kuće porodice Zoljan upala su njih osmorica. Pretili su Davoru, uzvikivali su da će ga ubiti, nasrtali su na njega, četvoro mališna do dve do šest godina počela su da vrište.

- Pozvao sam ih da sednemo unutra kako ne bismo remetili druge ali čim smo ušli u kuću počeli su da me udaraju. Jedan od njih je izvukao pištolj i krenuo da mi preti. Tada sam čuo vrisak sestre koja je bila u šestom mesecu trudnoće. Vikala je da ostave našeg oca na miru. Tada sam se bacio na jednog napadača i uspeo da mu otmem pištolj. Otrčao sam do sestre. Stajala je iza našeg oca a jedan od napadača je vitlao oružjen. Svom snagom sam se bacio na njega i rekao komšiji da zove policiju. Udario sam ga nekoliko puta. Ostao je da leži a drugi su pobegli, međutim, vratili su se kada je došla policija i nastavili sa pretnjama i pred njima.

Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com Foto-montaža: Milena Đorđević, pixabay.com

Uprsko svemu ovome kao i snicmiam sa video nadzora, sredinom prošlog meseca Zoljan je sredinom prošlog meseca uhapšen.

- Čekao sam poziv da dam izjavu a došla mi je policija. Kažu, bio sam u bekstvu. Kako u bekstvu kada sam sve vreme bio kod kuće, pitam ih. Oni kažu takva je naredba tužioca. Da zlo bude veće, pištolj kojim je napdač koristio, pripisan je meni  - tvrdi Zoljan.

(Telegraf.rs / Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ,Sumadinac

    27. decembar 2016 | 08:16

    Zakonom zabranjeno da se branis u svojoj kuci imam slicno iskustvo nisam mogao ocima svojim da verujem kad smo bili u policiji

  • Janko

    27. decembar 2016 | 15:58

    Hahahahahahahaha ja ne verujem šta sam pročitao !!! Naime ja sam iz Stare Pazove i živim u blizini dotičnog ( mada to nije bitno toliko u Pazovi svi znaju ko je Davor ). Cela priča je izmišljena !! Ovaj događaj se dogodio ove godine. Kao prvo nije došlo njih osmoro nego dvojica ( dva rođena brata ). Istina je da su u sukobu od ranije ali nije naveo zbog čega, zbog droge i kamate i još par krivičnih dela. Sa ocem ne priča godinama, majku je isterao iz kuće ovo leto. Istina je da mu je sestra trudna ( sad se već porodila ), ali slavljenje rođendana nije bilo nikakvog. Pištolj koji pominje je on imao u nelegalnom posedu a ne neko od ovih " napadaca. " Nanogicu koju inače nosi, ne nosi je zbog ovoga nego zbog drugih krivičnih dela koja su u procesu ( droga, nasilnicko ponasanje, pretnje, ucene, kamata ... ). O dotičnom mogu da pišem do sutra, ali ni jednu poztivnu stvar ne bih mogao da kažem za njega. Toliko.

  • lIvan

    27. decembar 2016 | 09:01

    Sudstvo o Saroj Pazovi mnogo korumpirano,znate onu zenu sto joj sud oteo kucu sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA