Lopov ukrao odeću u selu kod Tetova, zavukao je ruke u džepove i shvatio da se u njima nalazi 23.000 evra

Policija je saopštila da je samo u jednom danu izvršeno čak šest provalnih krađa u ovom selu

  • 1

Pedesetjednogodišnji Dž.A. iz sela Bogovinje kod Tetova na zapadu Makedonije, još dugo će se kajati što je veliku svotu novca, umesto u sefu, držao u svojoj odeći. Dok je on mirno spavao, nepoznati lopov je sa pogodnim alatom slomio cilindar na bravi ulaznih vrata njegove kuće, ušunjao se unutra i bacio u “akciju”.

>>> KAD BOSANAC KRENE U KRAĐU... Hteo da opljačka garažu, pa se slučajno zaključao i zaglavio. Čekao policiju da mu otvori vrata

Prvo je “pročešljao” salon, a kada tu nije našao ništa vredno, uzeo je jednu mušku tašnu i pokupio odeću nesrećnog Dž.A, nakon čega je neprimećen pobegao iz kuće.

Lopov se kasnije sigurno prijatno iznenadio, ali i obradovao kada je gurno ruku u džepove ukradene jakne i pantalona. U kožnoj jakni je bilo 22.000 evra, a u jednom paru pantalona 20.000 denara. Vredan plen – 120.000 denara je našao i u muškoj torbici.

Provalnik je verovatno znao da je Dž.A. predhodnog dana prodao njivu i da je za nju uzeo popriličnu sumu novca. Na njegovu žalost, pare nije na vreme stavio na sigurno, već ih je držao u svojoj odeći.

Krađa je, kažu u SUP Tetovo, bila izvršena sinoć između ponoći i 6 sati ujutro. Tek kada se Dž.A. probudio i hteo da obuče, video je da mu nema pantalona, ni jakne, ali ni para, pa je krađu prijavio policiji, koja je izvršila uviđaj.

U SUP Tetovo kažu da je samo u jednom danu izvršeno čak šest provalnih krađa u selu Bogovinje. Lopovi najčešće kradu novac, a u policiji ističu da se neretko dešava da su krađe izvršili neki od članova porodice.

Osim Bogovinja, na meti lopova su i sela Čegrane, Grupčin, Dobri Dol, Žerovljane, ali i kuće, stanovi i objekti u gradovima Tetovo i Gostivar. Karakteristično je to što su lopovi iz kuća, restorana i kladionica najviše krali – televizore.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dj

    29. decembar 2016 | 21:54

    Prodaj i drugu njivu opet ces imati pare iste. Jos modes kupiti novo odjelo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA