≫ 

Prijatelj otkrio Trampovu tajnu: Dozvolio je Melaniji da zatrudni, ali samo pod jednim uslovom

Tramp se navodno se prema Melanijinoj trudnoći i činjenici da očekuju dete odnosio kao prema nekoj vrsti ugovora

  • 5

Bez obzira na to šta mislite o njegovoj vladavini, Donald Tramp nikako ne ostavlja utisak brižnog supruga. S obzirom na to koliko je puta potpuno ignorisao Melaniju, stekao se utisak da je sam sebi najvažniji, a lepa supruga samo je dodatak na kom svi treba da mu zavide.

10 rečenica zbog kojih Amerikanci Melaniju obožavaju više nego Trampa (FOTO)

Da Donaldov odnos prema ženi nije nikad bio brižan, pokazuje i priča bliskog prijatelja ovog para.

- Otprilike šest meseci posle venčanja Melanija je ostala trudna, a stvari su se promenile. Tada je imala 35 godina, a Donald je govorio da joj je to zadnji voz - ispričao je prijatelj koji je u to vreme često posećivao njihov dom.

Baron navodno uopšte nije bio Donaldova, već Melanijina velika želja, jer je s aktuelnim američkim predsednikom dotad bila sedam godina u vezi. Pre braka Donald se čak i trudio oko nje, ali pošto je rekla sudbonosno da i poželela dete, on se promenio. Nećkao se oko toga da li ona treba da rado, a na kraju je pristao pod uslovom da Melanija što pre vrati figuru.

Foto: Profimedia/INF Foto: Profimedia/INF

O tome su otvoreno razgovarali pred svima, a jedan od prijatelja sad je progovorio, naravno anonimno.

- Nikad je nije pitao kako je, nikad joj nije pridržao vrata niti pomagao. Sve što joj je govorio bilo je: "Sama si htela dete" - ispričao je prijatelj.

S obzirom na Trumpovo ponašanje, ovo i ne zvuči neverovatno. Navodno se prema njenoj trudnoći i činjenici da očekuju dete odnosio kao prema nekoj vrsti ugovora.

Prijateljica Trampovih, PR menadžerka Lisa Bajtner rekla je da je Melanija jako slatka i da joj je drago što je njen muž u centru pažnje, a ne ona.

Dva izvora za isti su magazin ispričala da je odnos između Donaldove ćerke Ivanke i Melanije jako hladan, iako iz Bele kuće tvrde da su s godinama izgradile prijateljski odnos. Navodno je nakon curenja snimka u kome njen muž govori o hvatanju žena za polni organ razmišljala i o razvodu, iako ga je u javnosti branila.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Izgledala je jako mršavo, tužno i umorno. Niko od nas nije pričao s njom, nismo znali šta da joj kažemo - rekao je jedan od roditelja čije dete ide u istu školu kao Baron.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: vanityfair.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • livia

    26. april 2017 | 08:47

    Sav glamur i jad lepe Slovenke..meni je nje malo i žao kao žene. Jel vredno bilo da se zarobi u hladnoj svili i okiti hladnim dijamantima?! Nema ona stomak za takav život, jer se vidi da joj slovenska duša kopni.

  • Srboljub

    27. april 2017 | 07:10

    Šta koga briga šta Tramp radi sa ženom? A Vučić me intresuje, on je meni bitan, Tramp me uopšte ne zanima i koga zanima neka ide u Ameriku a nas obaveštavajte o našim vladarima koji nam kroje sudbinu. Imamo mi naše starlete da nam Američke pozavide.

  • Melenaja

    26. april 2017 | 08:40

    Ona se udala (prodala) za novac i napravila usmeni a sigurno i pismeni dogovor koji je posle htela da izmeni i dobila je tu mogućnost ali su ostali u uslovi ostali isti...I dobila je u prilog da bude prva dama SAD. Sad bi trebalo da bude i srećna, pa ne može sve. To što je htela to je i dobila jer novcem se sreća ne kupuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA