SEVERNA KOREJA PRETI: Amerika nas neće pokoriti, uzvratićemo im NUKLEARNIM RATOM!

Napori administracije predsednika SAD Donalda Trampa da se Pjongjang pokori slanjem nosača aviona u vode kod Korejskog poluostrva nikad neće moći da zaplaše Severnu Koreju, piše u saopštenju Misije

  • 11

Misija Severne Koreje pri UN saopštila je da će Pjongjang na "totalni rat" sa Sjedinjenim Američkim Državama reagovati nuklearnim ratom.

Ovih dana obe Koreje imaju paralelne vojne vežbe: Vatra bukti sa obe strane poluostrva dok se iščekuje presudni 9. maj (FOTO) (VIDEO)

Severna Koreja će, kako se navodi,"sigurno pobediti" u borbi protiv "američkih imperijalista", prenosi AP.

Napori administracije predsednika SAD Donalda Trampa da se Pjongjang pokori slanjem nosača aviona u vode kod Korejskog poluostrva nikad neće moći da zaplaše Severnu Koreju, piše u saopštenju Misije.

Kako se dodaje, nepokolebljiva je volja Severne Koreje da "ide do kraja ako SAD žele da ostanu nepromenjene u svom konfrontirajućem stavu".

Najžešći kontraudar kao odgovor na "provokacije SAD svake vrste i nivoa" uključivaće iznenadni preventivni napad uključujući kopnene, pomorske, podvodne i vazdušne manevre, kao i razne druge metode, poručila je Misija Severne Koreje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA