Reči srpskog serijskog ubice od kojih su zanemeli svi: Ubijao bih opet!

Dragan Bajić bio vođa bande beskućnika koja je pljačkala i zverski i sadistički ubijala ljude

  • 2

- Ubijanje nije loš osećaj. Ubistva se dešavaju svuda u svetu. Ne sanjam svoje žrtve i nemam noćne more. Život ide dalje. Sve bih ponovo uradio isto i ne žalim ni za čim - rekao je serijski ubica Dragan Bajić (44) iz Bačkog Gradišta.

Najnoviji foto-robot ubice Jelene Marjanović: Policija daje nagradu od 28.000 evra ko prepozna kamiondžiju krvnika

Bajić je učesnik jugoslovenskog rata, koji u Mađarskoj služi zatvorsku kaznu od 40 godina zbog petostrukog ubistva.

Podsetimo, Dragan Bajić je uhapšen u septembru 2011. godine, nakon što je policija na rečnom ostrvu Ada Čepel kod Budimpešte pronašla masovnu grobnicu.

Ubrzo se ispostavilo da je Srbin Dragan Bajić bio vođa bande beskućnika koja je pljačkala i zverski i sadistički ubijala ljude.

Novinarska ekipa nedavno je posetila monstruma u zatvoru, gde im je on uz osmeh pričao o svojim zlodelima.

- U zatvoru imam samo jednog druga - televizor. Bez njega bih izludeo. Svejedno mi je da li sam u zatvoru ili negde drugde - poručio je Bajić.

Objasnio je da je nakon bekstva iz zrenjaninskog zatvora 2007. godine nameravao da sa jednim drugom ode u SAD, ali u tome nije uspeo, pa je odlučio da ostane u Budimpešti.

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

- Kada sam iz Srbije otišao u Mađarsku, pridružio sam se jednoj bandi beskućnika u Budimpešti. Proizvodili smo marihuanu, bavili se sitnim kriminalom i od toga se izdržavali.

Kada čovek koji je za njega prodavao marihuanu nije dobro odradio posao, istukli su ga, ali njegovim mukama tu nije bio kraj.

- Obesili smo ga za drvo, polomili mu kosti, a zatim smo zapalili leš. Pepeo smo bacili u Dunav - prisetio se Srbin svojih zverstava i dodao:

- Četvoročlanu porodicu beskućnika ubili smo, jer su na našoj teritoriji sakupljali staro gvožđe. Prvo smo udavili muškarca, a onda žene - smireno je rekao Bajić, bez trunke kajanja.

Čovek čiji je zločini zgrozili mađarsku i srpsku javnost pokušao je da objasni uzrok.

- Majka me je tukla dok sam bio dete. Nikad nisam plakao. Leše detinjstvo me je očvrsnulo. Mislim da mi je u životu ipak nedostajala roditeljska ljubav - rekao je Bajić na kraju intervjua.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    28. april 2017 | 08:57

    Smrtna kazna za ovakve monstrume i nista drugo, ovaj ce opet da ubije ako je jedan dan na slobodi

  • D&D

    28. april 2017 | 09:04

    I televizor da mu se uzme!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA