Izbo oca 22 puta, pa ga osudili na 19 godina zatvora: "Terao me je da ga oralno zadovoljavam!"

Odlukom Višeg suda Marinkoviću je produžen pritvor do pravosnažnosti presude

  • 13

Aleksandar Marinković (21) iz aleksinačkog sela Glogovica osuđen je danas na 19 godina zatvora jer je 10. januara 2016. godine u njihovoj porodičnoj kući svirepo ubio svog oca Srdjana (43).

NAPIO SE, PA NOŽEM 17 PUTA UBO OCA U LEĐA: Jezivi detalji porodične tragedije u selu Glogovici (FOTO)

Marinkoviću se sudilo zbog teškog ubistva jer je sudsko medicinskim veštačem ustanovljeno da je svoju žrtvu nožem ubo čak 22 puta.

Tokom sudskog postupka ustanovljeno je da je optuženi ubistvo izvršio u stanju smanjene uračunljivosti što je bio razlog da mu sud umesto maksimalne kazne od 20 godina izrekne kaznu zatvora od 19 godina.

Međutim, sudsko medicinsko veštačenje je pokazalo da nije postojalo stanje bitno smanjene uračunljivosti koje bi ga oslobodilo krivične odgovornosti.

Foto: novosti.rs Foto: novosti.rs

Marinković se na sudu branio da je nož navodno potegao jer ga je otac terao da ga oralno zadovoljava.

 

Međutim, sud nije našao dokaze koji bi potkrepili njegove tvrdnje.

Odlukom Višeg suda Marinkoviću je produžen pritvor do pravosnažnosti presude.

 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Marinković do sada nije imao problema sa zakonom, ali kako saznajemo, lako bi planuo pa ga je zbog toga njegov deda po majci, gde je živeo do pre mesec i po dana, isterao iz kuće. Na svom Fejsbuk profilu predstavljao se nadimkom “Kobac” i hvalio se da se bavi kik boksom.

Uživao je u pažnji i neprestano postavljao svoje fotografije oduševljavajući se komentarima da je najlepši. Na jednoj fotografiji Marinković pozira sa pištoljem, a njegovi prijatelji ga oslovljavaju sa "mafijo".

Nakon što se vratio kod oca suočio se sa krajnjom nemaštinom, Srđan nije imao para ni za cigarete, već je sina često slao kod njegovog brata Saše za malo duvana.

Daljinac baner

(D.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA