RADULOVIĆ: Subvencije za investitore i 2014.

- Ovakva mera postoji i u drugim državama i jasno je da mora postojati nešto zbog čega će se ulagači opredeliti baš za Srbiju - poručio je ministar privrede

  • 6

Sigurno je da u ovoj i u 2014. godini nećemo ići na ukidanje subvencija za investitore koji otvaraju nova radna mesta, izjavio je ministar privrede Saša Radulović.

Ministar je rekao da ovakva mera postoji i u drugim državama i da je "jasno da mora postojati nešto zbog čega će se ulagači opredeliti baš za Srbiju".

Do sada je 140 stranih kompanija dobilo podsticaje za novootvorena radna mesta.

Subvencije za novootvorena radna mesta do sada je dobilo 117 domaćih kompanija.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlopamtilo

    12. septembar 2013 | 02:24

    A pa majstore, nisi tako pricao dok nisi postao ministar... Vi svi bre kad se dokopate fotelje kao da dozivite amneziju

  • Pinki

    12. septembar 2013 | 07:13

    Kada bi taj novac dali i nasim firmama propalim posle propalih privatizacija, vecina bi ponovo radila i bio bi zaposlen mnogo veci broj ljudi, a novac bi ostao nasem narodu, ali na americkim univerzitetima se ne uci kako dati novac radniku, vec kako napuniti dzepove krupnom kapitalu, tako da od toga nema nista.

  • boki

    12. septembar 2013 | 07:34

    Ja zaposlio 10 radnika za mesec dana i dobio da platim poreze i doprinose od prvog dana, izgleda da pare stranaca vise vrede nego nase ! Postoji velika razlika, vecina nas privatnika radi samo ovde pa sve pare ostaju u Srbiji dok ce stranci profit izvlaciti iz Srbije, izmedju ostalog i deo drzavnih para!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA