Napadnuta supruga Olivera Ivanovića!

Nepoznati muškarac upao je u stan kandidata za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića i fizički nasrnuo na njegovu suprugu

  • 2

Jedna osoba upala je u stan Olivera Ivanovića u severnom delu Kosovske Mitrovice i napala njegovu suprugu.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Besim Hoti rekao da se incident dogodio nešto iza 16 časova i da je nepoznati muškarac fizički nasrnuo na Ivanovićevu suprugu i fizički joj pretio, a kao motiv za to je naveo Ivanovićevo političko angažovanje.

Ivanovićeva supruga je u trenutku napada bila sa svojim maloletnim sinom u stanu, rekao je Hoti ističući da policija intezivno traga za napadačem.

Prema njegovim rečima napadač se obratio Ivanovićevoj supruzi rečima da ona "nije meta napada i da je ovo poklon za njenog supruga“.

Kako Telegraf saznaje, napadač je prilikom ulaska u otključan stan, u hodniku zatekao M. P. koju je odgurnuo, ušao u dnevnu sobu, polomio staklenu vitrinu. U trenutku napada u stanu su bili Ivanovićeva supruga i dvogodišnji sin koji je spavao. Njega je probudila buka i počeo je da vrišti u tom trenutku napadač je krenuo prema izlaznim vratima i udario M.P. kojoj je rekao da je "ovo za njenog supruga“.

Oliver Ivanović je na listi Građanska inicijative – Srbija, Demokratija, Pravda, čiji je predsednik, kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice na predstojećim kosovskim lokalnim izborima.

Kancelarija Vlade Srbije za KiM osudila napad

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju osudila je današnji napad na suprugu Olivera Ivanovića. U saopštenju se apeluje na Srbe na Kosovu da ne ulaze u međusobne obračune, a pogotovo da se ne obračunavaju sa članovima porodica

političkih neistomišljenika.

- Zahtevamo da srpski narod na Kosovu i Metohiji pokaže ozbiljnost i odgovornost u ovom trenutku kada Vlada Srbije ulaže velike napore kako bi im se obezbedio miran i bezbedan život u Pokrajini - navela je vladina kancelarija.

Od nadležnih je zatraženo da u najkraćem mogućem roku pronađu i kazne osobu koja je napala suprugu Olivera Ivanovića, što bi svim stanovnicima Kosova i Metohije dalo nadu da se ovakva nedela više neće ponoviti.

(S. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • severac

    12. septembar 2013 | 20:26

    Olivere pravi Mitrovcani su uz tebe....znas odlicno koje gnjide mogu da urade to sto su danas uradili, to je jos jedan dokaz u kakvoj Mitrovici sada zivimo...anarhija odgovara sadasnjoj vlasti, jos malo bi da kraduckaju....dace bog da im neko stane na put vise.

  • zika

    13. septembar 2013 | 08:04

    Junacina. Tacno je znao sa je zena sama sa detetom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA