VUČIĆ: Srbija otkrila šverc oružja

- Hrvatska nigde ništa nije otkrila, ništa nisu pronašli, mi smo pronašli, mi smo ih obavestili - rekao vicepremijer Aleksandar Vučić povodom tvrdnji hrvatskih medija da su u riječkoj luci pronađene rakete iz Srbije

  • 12

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je laž i besmislica pisanje hrvatskih medija o kontejnerima oružja otkrivenim u Rijeci.

Vučić poručuje da je srpska strana postupila profesionalno i o svojim saznanjima obavestila hrvatske kolege, kao i da za to imaju dokaze sa kojima su upoznate i svetske službe.

- Ono što smem i mogu da kažem, pošto je reč o veoma poverljivim stvarima, to je da Hrvatska nigde ništa nije otkrila, ništa nisu oni pronašli, mi smo pronašli. Mi smo ih obavestili, ne samo usmenim, već i pisanim putem, za to imamo dokaze, za te dokaze znaju i predstavnici svih svetskih najvećih službi - rekao je Vučić.

Prosto uopšte nisam razumeo o čemu se radilo, osim ako nije bio pokušaj destabilizacije ili narušavanja ugleda Srbije i nadamo se da je to slučajna, a ne namerna greška dela hrvatskih vlasti, rekao je Vučić

Prema Vučićevim rečima, bilo bi veoma loše kada bi o tome postojala bilo kakva namera.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA