TEŠKA NESREĆA: Rukometaši Partizana i njihova majka poginuli na Ibarskoj magistrali

Nesreća se dogodila oko devet sati u selu Zagrađe. Poginuli su majka Vukica P. (44) i njeni sinovi Ignjat P. (18) i Jevrem P. (16), rukometaši mlađih kategorija RK Partizan i juniorski reprezentativci Srbije

  • 21

Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u selu Zagrađe u podnožju Rudnika, na Ibarskoj magistrali, u blizini Gornjeg Milanovca.

Poginuli su vozač "juga" Vukica P. (44) i njeni pastorci Ignjat P. (18) i Jevrem P.(16). Oni su z Beograda krenuli na svadbu. Kamion je vozio Aleksandar Z.(37).

Nesreća se dogodila oko devet sati. Kako je rečeno u policiji, do nesreće je došlo kada su se sudarili putnički automobil "jugo" i teretnog vozila marke "Skanija".

U Policijskoj upravi u Čačku Tanjugu je rečeno da je do nezgode došlo kada je putničko vozilo marke "jugo" beogradske registracije iz neutvrđenih razloga prešlo na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa teretnim motornim vozilom marke "skanija" novopazarske registracije kojim je upravljao A. Z. iz Kruševca.

Ignjat i Jevrem bili su rukometaši mlađih kategorija RK Partizan. Ignjat je kao golman prošao sve Partizanove selekcije, a njegov mlađi brat, Jevrem, godinama je osvajao titule najboljeg igrača domaće lige. Bio je i pionirski reprezentativac Srbije, igrač od koga se mnogo očekivalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makarije

    15. septembar 2013 | 11:35

    Jedva čekam taj auto put, da više nikad ne vidim tu prokletu ibarsku,...strašno koliko je ljudi poginulo

  • Daleki istok

    15. septembar 2013 | 11:27

    U svakoj zemlji policija je sistemski proizvod jedne zemlje, dok kod nas agencija za bezbednost saobracaja je cisto politicki proizvod, kao i komunalna policija, opterecuju budzet odnosno nas gradjana... Imamo vise poginulih nego prosle 2012god.

  • Lara

    15. septembar 2013 | 11:39

    Joj, tuge. Velika žalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA