PORODICA UBICA: Mučili i ubili najmanje 30 ljudi! (VIDEO)

Porodična banda iz Rusije ubila je iz poluautomatskih pušaka policajca iz padobranske jedinice, njegovu suprugu Irinu i sina Sašu (7), pre nego što je njihovu ćerku Veroniku (11) izbola nožem 37 puta

  • 9

Bivša vaspitačica Inesa Tarverdijeva (46) i njen muž zubar Roman Potkopajev (35), zajedno sa ćerkama Viktorijom (25) i Anastasijom (13), ubili su najmanje 30 osoba, među kojima ima i žena i dece.

Pre četiri godine ova porodična banda iz Rusije ubila je iz poluautomatskih pušaka policajca iz padobranske jedinice, njegovu suprugu Irinu i sina Sašu (7), pre nego što su njihovu ćerku Veroniku (11) izboli nožem 37 puta. Tada su im ukrali laptop, fen za kosu i kameru, a njihov plen bio je ukupne vrednosti 950 dolara.

Drugom prilikom, mučili su i ubili dve tinejdžerke kojima su na kraju iskopali oči (jedna od žrtava bila je Inesino kumče), a među njihovim žrtvama je i šest policajaca.

Monstruozna porodica je uhapšena posle pljačke kuće bivšeg vojnog oficira Dimitrija Čudakova u regionu Rostov. Kad su ubili nepoznatog muškarca i ženu, ukrali su im alkohol i pileće ražnjiće iz frižidera, jer u kući nisu našli novac.

Potkopajev i njegova pastorka Viktorija pokušali su da pobegnu na skuteru, ali nekoliko minuta kasnije zaustavila ih je policija radi kontrole. Kada mu je policajac zatražio dokumenta, on je izvadio pištolj. Prilikom hapšenja Roman je nastradao, a Viktorija je teško ranjena.

(Telegraf.rs / Izvor: vesti.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mne

    19. septembar 2013 | 08:38

    Meni se cini da ne pise ruski narod nego fino pise IME I PREZIME kako i treba Samo budale generalizuju bilo koji zlocin!!!

  • DS

    19. septembar 2013 | 03:03

    Koji su to bolesnici strasno za vas je smrtna kazna nista drugo ..

  • Baba Krkić

    19. septembar 2013 | 01:22

    Bolesni narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA