Stablo bukve palo na drvoseču i polomilo mu lobanju!

Dok je Jovica Ć. sedeo na traktoru, odjednom se, iz nepoznatih razloga, stablo obližnje bukve prelomilo i palo na njega. Pošto je reč o velikom stablu, prečnika 30 centimetara, Jovica je zadobio teške povrede glave

  • 4

Jovica Č. (79) iz Neresnice kod Kučeva zadobio je teške povrede, opasne po život, prilikom seče drva za ogrev, u ataru ovog sela. Do nesreće je došlo dok je Jovica izvlačio drva svojim traktorom IMT 558, na mestu zvanom Trnjak, u zaseoku Komša.

- Dok je Jovica Ć. sedeo na traktoru, odjednom se, iz nepoznatih razloga, stablo obližnje bukve prelomilo i palo na njega. Pošto je reč o velikom stablu, prečnika 30 centimetara, Jovica je zadobio teške povrede glave. On je ubrzo prenet u Dom zdravlja u Kučevu, gde su mu lekari konstatovali teške povrede u vidu frakture lobanje – saznajemo iz istrage.

Zbog težine povreda, opasnih po život, Jovica je iz Kučeva na dalje lečenje prebačen u Opštu bolnicu u Požarevcu. Nesreće tokom seče drveća u okolini Kučeva desile su se i tokom prošlog meseca. Zbog prevrtanja traktora natovarenog drvima, poginuo je Tomislav I. (71) iz Beranja, dok je Zoran S. (50) iz Kučeva zadobio teške povrede, opasne po život.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA