Kako danas izgleda dečko kojeg je Miladin Kovačević prebio u Americi (VIDEO)

Brajan Štajnhauer je danas 22-godišnjak koji radi u jednoj kompaniji za računovodstvo i ima Fond za pomoć deci, koja su pretrpela teška oštećenja nakon što su pretučena

  • 38

U specijalu koji je nedavno pred veliki maraton u Njujorku napravila stanica NYRR glavni gost emisije bio je Brajan Štajnhauer, student kojeg je Miladin Kovačević prebio u maju 2008. godine u Americi.

U svega nekoliko minuta, voditelji su se osvrnuli na težak život danas 22-godišnjeg momka, kojem se ceo svet preokrenuo nakon što su ga prebili u jednom baru (nigde se pritom tokom cele emisije ne pominje ime Miladina Kovačevića).

Novinari su se fokusirali na period od proteklih pet godina, u kojima je Brajan ponovo učio da hoda i govori.

Danas radi u jednoj kompaniji za računovodstvo i osnovao je Fond za pomoć deci, koja su pretrpela teška oštećenja nakon što su pretučena.

Novinari su pratili Štajnhauera tokom cele trke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klarkson

    25. septembar 2013 | 18:09

    Nemojte tako, nas Miladin je fin i dobar decko, dobar drugar i takav covek nam treba. Ako mu zafali koja kinta neka nam samo kaze mi cemo mu odmah dati celu vrecu para, jer je on tako fin i dobar decko, sportista.

  • Milan

    25. septembar 2013 | 18:03

    Strasno sta je uradio. Ne mogu da verujem da ga danas u nekim tekstovima velicaju i kazu kako je sjajan covek dosao da igra kosarku kod njih.

  • nn

    25. septembar 2013 | 18:57

    Svako od nas bira kako ce se postaviti u datoj situaciji...Kovacevic je sam izabrao da postupi kao maloumnik i samo slicni njemu mogu da ga velicaju I to je isto njihov izbor. Drzava mi nije jasna u celoj prici?!? Da odluci sa NASIM parama plati greske koje su proistekle iz slobodnog izbora jednog maloumnika!!!! Sa tim parama se moglo pomoci bolesnoj deci, koja nisu sama izabrla da budu bolesna!!! PU za drzavu i PU za M.Kovacevica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA